صبحانه جو دو سر با تخم مرغ و آووکادو

مطلب را به اشتراک بگذارید

صبحانه جو دوسر با تخم مرغ و آووکادو

مواد لازم :

  • جو دوسر مخصوص صبحانه…………………………………….نصف لیوان
  • روغن زیتون……………………………………………………..۲ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ………………………………………………………..۱ عدد
  • نمک دریا و فلفل……………………………………………………به مقدار لازم
  • آووکادو…………………………………………………………یک چهارم
  • سالسا………………………………………………………. ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

جو دوسر را بگذارید ۵ دقیقه با یک لیوان آب بپزد.

کمی روغن زیتون را با شعله متوسط گرم کنید، تخم مرغ را به همراه یک هشتم قاشق چایخوری نمک دریا و فلفل به آن اضافه کنید، درب قابلمه را گذاشته و بگذارید ۲ الی ۳ دقیقه بپزد.

تخم مرغ را به جو دوسر اضافه کنید و آنرا با آووکادو و سس سالسا تزئین کنید می توانید از این صبحانه لذت ببرید.

توجه داشته باشید که چهار گروه خونی OABAB دارای ویژگی های تغذیه ای منحصر به فرد خودشان باشد.بهتر است تغذیه بر اساس گروه خون را مطالعه فرمائید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *