صبحانه بلغور جو دو سر با لیموترش تازه

مطلب را به اشتراک بگذارید

صبحانه بلغور جو دوسر با لیموترش تازه

مواد لازم :

بلغور جو دوسر………………………………. ¼ فنجان

شیر…………………………………………… ½ فنجان

آب لیموترش تازه……………………………… ۲ قاشق غذاخوری

شیر عسل……………………………………. ۱ قاشق چای خوری

روغن زیتون……………………………………. ۱ قاشق غذاخوری

عسل…………………………………………. ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه :

ابتدا شیر و آب را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید. پس از یک دقیقه بلغور جو دو سر را به مواد اضافه نماید. سپس حرارت را کم کرده و بگذارید مواد ۳۰ دقیقه روی حرارت کم پخته شوند.

در ظرفی دیگر، شیر عسل، روغن زیتون و عسل را خوب مخلوط نمایید. سپس مخلوط جو دوسر و شیر را از روی گاز برداشته و به مواد اضافه نمایید. نوش جان!

دارندگان گروه های خونی A و O می توانند به جای شیر که برای گروه خونیشان مضر است، از شیر سویا استفاده نمایند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *