اگر عاشق شکلات تلخ هستید، پس روز خوبی در انتظار شماست!
این به این دلیل است که دو مطالعه جدید در آزمایشگاه زیست شناسی تجربی در سال 2018 در سن دیگو نشان می دهد که انواع خاصی از شکلات های تلخ، دارای مزایای سلامتی به ویژه تاثیرات مثبت بر روی استرس، التهاب، خلق و خوی، حافظه و سیستم ایمنی هستند. این امر در مورد شکلات های تلخ با غلظت کاکائو بالا – حداقل 70 درصد کاکائو و 30 درصد شکر- صدق می کند. مطالعات بر روی شکلات تلخ نشان می دهد که شکلات چگونه بر روی ژن ها و فعالیت های مغذی تأثیر مثبتی دارد.
کاکائو حاوی فلاونوئید (یک نوع رنگدانه گیاهی) است که یک آنتی اکسیدان و عامل ضد التهاب به شمار می رود و می تواند به سلامت مغز و قلب و عروق کمک کند. شکلات از قرن ها پیش برای بسیاری از بیماری ها مانند سیفلیس (نوعی بیماری آمیزشی) و هم چنین سرطان و استرس قبل و بعد از زایمان توصیه شده است.
در حالی که شکلات تلخ دارای مزایای سلامتی است، ولی باید از میزان چربی، قند و کالری که همراه با آن است، مراقب باشیم!