شکر قهوه ای و خواص آن

شکر قهوه ای OAB

مطلب را به اشتراک بگذارید

شکر قهوه ای و خواص آن را می شناسید؟

آیا افراد دیابتی می توانند از این شکر استفاده کنند؟

با ما همراه باشید.

شکر قهوه ای و خواص آن 

(Brown Sugar) شیرین کننده ای طبیعی است که از فراوری چغندر قند یا گیاهان نیشکر بدست می آید.

بیشترین بخش این شکر از طریق مخلوط کردن شکر سفید با ملاس تولید می شود و طعم منحصر به فردی دارد.

مقایسه شکر سفید و شکر قهوه ای:

منبع هر دو شکر یکی است – چغندر قند یا نیشکر.

شکر سفید را با روش های شیمیایی تصفیه می کنند پس بیشتر ملاس آن جدا می شود. اما در تولید شکر خام یا قهوه ای از روش های طبیعی و مکانیکی استفاده می شود و به مقدار بسیار کم ملاس آن جدا می شود. تا شکر، با رطوبت مورد دلخواه بدست بیاید. اگر ملاس بیشتری داشته باشد شکر چسبنده با رطوبت بیشتری خواهد بود و پتاسیم بیشتری دارد.

شکر قهوه ای تیره و روشن:

نوع تیره آن ملاس بیشتری دارد. پس تیره تر و شیرین تر است. بسته به ذائقه خود می توانید از هر دو نوع شکر نیز استفاده کنید.

شکر-قهوه‌ای-3-OAB

ارزش غذایی:

این شکر منبع کربوهیدرات هایی است که بدن شما می تواند به عنوان انرژی استفاده کند.

یک قاشق چایخوری از این شکر شامل:

۱۷٫۵ کالری است.

بدون چربی، کلسترول و پروتئین است.

۴٫۵ گرم کربوهیدرات است.

همچنین دارای مقدار بسیار ناچیزی سدیم، کلسیم و پتاسیم است.

این شکر همانند شکر سفید، در بدن به سرعت تجزیه می شود و به انرژی تبدیل می شود.

 

آیا افراد دیابتی می توانند شکر قهوه ای میل کنند؟

برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند مصرف این شکر به هیچ عنوان تأثیر مثبتی روی سطح قند خون ندارد. باید توجه داشته باشید که هر گونه قند اضافه در این رژیم غذایی باید محدود شود.

شاخص گلیسمی، که همان توانایی غذا ها در افزایش قند خون از مقیاس ۰ تا ۱۰۰ را نشان می دهد، برای هر دو نوع شکر ۶۵ را نشان می دهد. و بدین معناست که هر دو شکر سطح قند خون را همانند فست فود ها، چیپس و پاپ کورن و غیره افزایش می دهند.

 

 شکر قهوه ای جایگزین شکر سفید:

در دستوالعمل ها می توانید این شکر را یک به یک جایگزین شکر سفید کنید. اما شاید نتیجه نهایی و طعم آن کمی متفاوت باشد. همچنین ممکن است به دلیل رطوبت اضافی موجود در شکر قهوه ای نیاز به استفاده از مایعات کمتری در دستور العمل ها باشید.

آیا شکر قهوه ای سالم تر از شکر سفید است؟

خیر، هر دو شکر ارزش غذایی یکسانی دارند. اما شکر قهوه ای مقدار کمتری مواد معدنی دارد و برای دریافت مقدار مواد معدنی کافی باید بیشتر از مقدار توصیه شده شکر مصرف کنید.

هیپوگلیسمی یا قند خون پایین:

این حالت زمانی اتفاق می افتد که سطح قند خون بدن شما کمتر از حد طبیعی باشد. شاید برای همه اتفاق بیفتد. اما قند خون پایین بویژه برای افراد مبتلا به دیابت رایج است.

در این حالت احساس بد حالی و خواب آلودگی دارید. باعث لرزش، تعریق، گیجی یا حتی تشنج می شوید. در این صورت با خوردن یا نوشیدن خوراکی هایی که به بدن شما گلوکز می رسانند از جمله این شکر، سریعأ این حالت را کنترل کنید.

البته توجه کنید که مصرف بیش از اندازه آن برای دیابت، قلب و چاقی بسار ضرر دارد. پس به اندازه یک قاشق چای خوری در یک وعده کافی است.

انجمن قلب آمریکا مصرف شکر را  روزانه کمتر از ۶ قاشق چای خوری ( ۲۵ کالری یا ۱۰۰ کالری ) برای خانم ها و ۹ قاشق چای خوری برای آقایان ( ۳۷٫۵ گرم یا ۱۵۰ کالری ) پیشنهاد می کند.

منابع: پزشک خانواده آمریکایی

اطفال و بهداشت کودک

انجمن قند امریکا

مقالات مرتبط

زیتون-شور-ماری-با-هسته

زیتون ماری

آشنایی با زیتون ماری: راز های سلامتی و طعم طبیعی. با ما همراه باشید. زیتون ماری (شور با

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *