شکر قهوه ای و خواص آن را می شناسید؟
آیا افراد دیابتی می توانند از این شکر استفاده کنند؟
با ما همراه باشید.
شکر قهوه ای و خواص آن
(Brown Sugar) شیرین کننده ای طبیعی است که از فراوری چغندر قند یا گیاهان نیشکر بدست می آید.
بیشترین بخش این شکر از طریق مخلوط کردن شکر سفید با ملاس تولید می شود و طعم منحصر به فردی دارد.
مقایسه شکر سفید و شکر قهوه ای:
منبع هر دو شکر یکی است – چغندر قند یا نیشکر.
شکر سفید را با روش های شیمیایی تصفیه می کنند پس بیشتر ملاس آن جدا می شود. اما در تولید شکر خام یا قهوه ای از روش های طبیعی و مکانیکی استفاده می شود و به مقدار بسیار کم ملاس آن جدا می شود. تا شکر، با رطوبت مورد دلخواه بدست بیاید. اگر ملاس بیشتری داشته باشد شکر چسبنده با رطوبت بیشتری خواهد بود و پتاسیم بیشتری دارد.
شکر قهوه ای تیره و روشن:
نوع تیره آن ملاس بیشتری دارد. پس تیره تر و شیرین تر است. بسته به ذائقه خود می توانید از هر دو نوع شکر نیز استفاده کنید.
ارزش غذایی:
این شکر منبع کربوهیدرات هایی است که بدن شما می تواند به عنوان انرژی استفاده کند.
یک قاشق چایخوری از این شکر شامل:
۱۷٫۵ کالری است.
بدون چربی، کلسترول و پروتئین است.
۴٫۵ گرم کربوهیدرات است.
همچنین دارای مقدار بسیار ناچیزی سدیم، کلسیم و پتاسیم است.
این شکر همانند شکر سفید، در بدن به سرعت تجزیه می شود و به انرژی تبدیل می شود.
آیا افراد دیابتی می توانند شکر قهوه ای میل کنند؟
برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند مصرف این شکر به هیچ عنوان تأثیر مثبتی روی سطح قند خون ندارد. باید توجه داشته باشید که هر گونه قند اضافه در این رژیم غذایی باید محدود شود.
شاخص گلیسمی، که همان توانایی غذا ها در افزایش قند خون از مقیاس ۰ تا ۱۰۰ را نشان می دهد، برای هر دو نوع شکر ۶۵ را نشان می دهد. و بدین معناست که هر دو شکر سطح قند خون را همانند فست فود ها، چیپس و پاپ کورن و غیره افزایش می دهند.