شلغم منبع آنتی اکسیدان
شلغم گیاهی است با خاصیت آنتی اکسیدانی بالا و بر اساس تحقیقات انجام شده مصرف آنتیاکسیدانها از بروز بسیاری از انواع سرطان خصوصا سرطانهای دستگاه گوارش جلوگیری مینمایند. آنتی اکسیدانها مسئول مهار کردن رادیکالهای آزاد در بدن می باشند.
رادیکالهای آزاد میتوانند عامل ایجاد سلولهای سرطانی باشند. مقادیر قابل توجه ویتامینهای C و مواد دیگر موجود در شلغم که اثر آنتی اکسیدانی قوی دارند در پیشگیری از بروز سرطان و حفظ سلامت دستگاه گوارش موثر هستند.
شلغم گیاهی دارای فیبر است. فیبر باعث دفع راحتتر و سریعتر مدفوع می شود، بنابراین سبب افزایش رشد و تکثیر باکترهای مفید در روده ها و مانع رشد باکتریهای مضر در آنان میشود و بر اثر تخمیر فیبر در روده اسیدی تولید میشود که موجب سلامت سلولهای روده می شود.