021-88343490

شلغم منبع آنتی اکسیدان

مطلب را به اشتراک بگذارید

شلغم منبع آنتی اکسیدان
شلغم گیاهی است با خاصیت آنتی اکسیدانی بالا و بر اساس تحقیقات انجام شده مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از بروز بسیاری از انواع سرطان خصوصا سرطان‌های دستگاه گوارش جلوگیری می‌نمایند. آنتی اکسیدان‌ها مسئول مهار کردن رادیکال‌های آزاد در بدن می باشند.
رادیکال‌های آزاد می‌توانند عامل ایجاد سلول‌های سرطانی باشند. مقادیر قابل توجه ویتامین‌های C و مواد دیگر موجود در شلغم که اثر آنتی اکسیدانی قوی دارند در پیشگیری از بروز سرطان و حفظ سلامت دستگاه گوارش موثر هستند.
شلغم گیاهی دارای فیبر است. فیبر باعث دفع راحت‌تر و سریع‌تر مدفوع می شود، بنابراین سبب افزایش رشد و تکثیر باکترهای مفید در روده ها و مانع رشد باکتری‌های مضر در آنان می‌شود و بر اثر تخمیر فیبر در روده اسیدی تولید می‌شود که موجب سلامت سلو‌ل‌های روده می شود.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر به دلیل داشتن فیبر، انواع...

جو دوسر پرک درشت

جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB جو...

جودو سر پرک خرد شده

جو دوسر پرک خرد چیست؟  خواص جو دوسر پرک خرد شده چیست؟ بسیاری از فواید این غله را در این مطلب، برای شما خواهیم گفت. با ما همراه باشید. جو...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *