شامی کباب هندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏

 

گوشت بره پخته و چرخ ‏شده ……………………… ۴۵۰ گرم
لپه ……………………………………………………‏ ۱۲۰ گرم
گشنیز ریز خردشده ………………………………….‏ ۲ قاشق غذاخوری
گرام ماسالا …………………………………………..‏ ۱قاشق غذاخوری
سیر ریزخرد شده …………………………………….‏ ۱ قاشق غذاخوری
زنجفیل ریزخرد شده…………………………………. ‏۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز آسیاب شده …………………………….‏۲ قاشق ‏چایخوری
فلفل سبز تازه ریزخرد شده …………………………. به میزان لازم
نمک ………………………………………………….. به میزان لازم
آب لیموترش تازه …………………………………….. به میزان لازم
روغن زیتون …………………………………………… به میزان لازم

 

طرز تهیه ‏‎:‎

 

‎ابتدا گوشت را آب‌پز کنید به طوری‌که آب آن کامل تمام شود. لپه را نیز به همین صورت آب‌پز کنید‎.‎
‎همه مواد، بجز گشنیز، را با غذا ساز به صورت خمیری درآورید‎.‎
‎گشنیز را اضافه کرده و آن را با دست به صورت توپهایی به اندازه گردو شکل داده و کمی تخت کنید‎.‎

‎روغن را در تابه‌ای دارای کفه ضخیم، داغ کرده و شامی‌ها را با حرارت متوسط سرخ کنید تا هر دو طرف آن ‏طلایی شود‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوشت بره برای دارندگان گروه خونی A مضر، و برای سه گروه خونی دیگر سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *