مواد لازم :
نخود ………………………………. ⅓ پیمانه
گوجهفرنگی ………………………. ۴ عدد
سیبزمینی ………………………. ۲ عدد متوسط
جو ……………………………….. ½ پیمانه
هویج …………………………….. ۲ عدد متوسط
ساقه بدون برگِ کرفس ………… ۱ پیمانه
کدو ……………………………… ۲ پیمانه
کلم برگ ………………………… ۱ پیمانه
جعفری خردشده ………………. ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، ادویه ……………… به مقدار لازم
روغنزیتون ……………………… به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا کلم برگ را شسته و خرد میکنیم، سپس کلمهای خردشده را در قابلمه ریخته و چند دقیقه با ادویهجات، بدون روغن روی اجاق، تفت میدهیم و کنار میگذاریم.
نخود و جو را که از شب قبل خیس کردهایم، به مدت ۱ ساعت جداگانه با آب میپزیم.
سپس هویج، کرفس، کدو و سیب زمینی نگینیشده را به همراه کلم تفت داده شده و آب گوجهفرنگی (میتوانید گوجهفرنگی را رنده ریز کنید) به نخو و جو اضافه میکنیم و میگذاریم به مدت یک ساعت دیگر بپزد تا خوب جا بیفتد و در آخر جعفریهای خردشده را روی سوپ میریزیم و به همراه روغنزیتون سرو میکنیم.
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف نخود برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.