سوپ نخود ، عدس و کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سوپ نخود ، عدس و کینوا :

 

 

مواد لازم :

نخود و عدس پخته شده …. ۴۵۰ گرم

کینوا پخته شده …. ۴۵۰ گرم

آب سبزیجات یا مرغ  …. ۲ پیمانه

مرغ پخته ریش ریش شده …. ۲ پیمانه

روغن زیتون …. به میزان لازم

نمک دریا و فلفل …. به میزان لازم

طرز تهیه :

روی حرارت ملایم داخل ماهیتابه آب سبزیجات یا مرغ و روغن زیتون را اضافه کنید. سپس کینوا، نخود، عدس و مرغ پخته شده را بریزید. به میزان لازم نمک دریا و فلفل جهت خوش طعم کردن سوپ اضافه کنید و ۲۰ دقیقه منتظر بمانید تا کاملا مواد پخته شوند.از سوپ خود لذت ببرید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *