سوپ مرغ با برنج

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

روغن زیتون
…………۲۰ گرم (۲ قاشق غذا خوری) (۱۸۰ کالری)

گردن مرغ………….۲۰۰ گرم (۴۴۴ کالری)
آب…………………۷ لیوان
پیاز…………………۱۵۰ گرم (یک عدد متوسط) (۶۳ کالری)
برنج………………..۳۰ گرم (یک عدد متوسط) (۶۳ کالری)
کرفس……………..۱۰۰ گرم (۱۴ کالری)
سیر…………………..۲ حبه (۲۰ کالری)
جعفری…………….۱۰۰ گرم
سبوس جو دوسر…….۳۰ گرم (۲ قاشق غذا خوری) (۷۵ کالری)
ابتدا پیاز را خرد کرده سپس در روغن زیتون نیسم سرخ کرده، سپس کمی زردچوبه به آن می افزاییم و بعد ۷ لیوان آب اضافه کرده و می گذاریم تا جوش بیاید وقتی آب جوش آمد نمک دریا، گردن مرغ، برنج و سیر را اضافه می کنیم بعد از یک ساعت کرفس را اضافه کرده می گذاریم تا به مدت یک ساعت بپزد و در آخر جعفری را خرد می کنیم و ۵ دقیقه بعد آن را سرو می کنیم.
توجه:
* این سوپ برای گروه های O و A مناسب می باشد.

* اگر هر چهار گروه خونی OABAB می خواهند از این سوپ استفاده کنند از گوشت بوقلمون استفاده شود.
* این سوپ خوشمزه برای چهار نفر به عنوان یک وعده غذایی کافی است.
* این سوپ برای هر نفر ۲۱۰ کالری است که غذای بسیار کم کالری و دارای املاح و ویتامین مورد نیاز بدن می باشد.
کالری این سوپ ۴۸۹ کالری است.افرادی که خواهان لاغری هستند این سوپ به دلیل کالری کم بسیار مناسب است. افرادی که دارای یبوست و دیابت هستند این سوپ برای آنها بسیار مناسب است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *