سوپ جو دو سر پرک ویژه جام نور طلایی

مطلب را به اشتراک بگذارید


مواد لازم:

جو دوسر پرک………………   ۳۰ گرم

پیاز ………………………………۸۰ گرم ( ۱ عدد کوچک)

روغن زیتون …………………….۱۰ گرم ( یک قاشق غذا خوری )

برگ چغندر یا اسفناج…………۵۰ گرم خرد شده

زردچوبه ………………………..به مقدار کم

نمک دریا…………………………….به مقدار کم

آب ……………………………….دو لیوان

چای ترش………………………دو عدد کیسه ای (از نوع مرغوب)

طرز تهیه:

ابتدا دو لیوان آبجوش تهیه کرده و در هر کدام یک عدد چای ترش کیسه ای قرار دهید. پیاز را خرد کرده ،با روغن زیتون سرخ نمایید و سپس زردچوبه را افزوده و ده ثانیه دیگر تفت دهید. دو لیوان آب بالا را به همراه جو دوسر پرک و نمک دریا به پیاز اضافه نمایید و بگذارید حدود ۳۰ دقیقه بپزد، سپس اسفناج و یا برگ چغندر خرد شده را افزوده و به مدت سه دقیقه دیگر بگذارید بپزد. زمان سه دقیقه صرفا جهت حفظ ویتامینها و عناصر سودمند اسفناج و یا برگ چغندر می باشد که به دلخواه می توانید مدت زمان پخت را بالاتر ببرید. این سوپ ویژه و کمی ترش مزه برای کلیه افراد با گروههای خونی مختلف مناسب و مفید می باشد.

کالری این سوپ……… ۲۵۰

توجه:

به جای جو دوسر پرک می توانید از سبوس جو دو سر استفاده نمایید. سبوس جو دوسر دارای لعاب، فیبر و ویتامین بیشتری است و در مقایسه با جو دوسر، کالری کمتری دارد. ۱۰۰ گرم جو دوسر، دارای ۳۷۹ کالری می باشد اما ۱۰۰ گرم سبوس جو دوسر دارای ۲۴۶ کالری است.
این سوپ به دلیل کالری کم و جو دوسر، برای افرادی که دارای دیابت و یا یبوست هستند، بسیار سودمند است.

اگر خواهان تناسب اندام هستید، از این سوپ به عنوان میان وعده استفاده نمایید و بنا به سن و توان خود، روزانه نیم ساعت ورزش کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *