سوپ جو دو سر پرک با کفیر

مطلب را به اشتراک بگذارید


مواد لازم:

  • جو دوسر پرک…………… ۳۰ گرم
  • برگ چغندر یا اسفناج……. ۶۰ گرم
  • روغن زیتون………………… ۱۰ گرم  یک قاشق غذا خوری
  • پیاز………………………….۸۰ گرم یک عدد کوچک  
  • زردچوبه…………………… به مقدار کافی
  • زنجبیل تازه……………….. ۱۰ گرم رنده شده یا ۲ گرم پودر زنجبیل خشک
  • نمک دریا ……………………….به مقدار کم
  • کفیر……………………….. ½ لیوان
  • آب…………………………..یک و نیم لیوان

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و با یک قاشق روغن زیتون سرخ کنید و مقدار کمی زردچوبه به آن اضافه نموده و  به مدت ده ثانیه تفت دهید. آب را اضافه نمایید و سپس جو دوسر پرک، اسفناج یا برگ چغندر، نمک دریا و زنجبیل را نیز بیافزایید و بگذارید به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با شعله آرام  بپزد. به دلخواه می توانید  یک حبه سیر کوچک را ریز کرده و در سوپ بریزید. در پایان کفیر را به سوپ اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه دیگر سوپ بجوشد. دقت فرمایید که به دلخواه می توانید میزان آب و کفیر را کم کرده و یا افزایش دهید. توجه کنید که این سوپ خوشمزه به دلیل داشتن کفیر برای گروه خونO  مناسب نمی باشد. این سوپ یک شام بسیار ایده آل است.

کالری این سوپ………. ۳۲۰

توجه :
به جای جو دوسر پرک می توانید از سبوس جو دوسر استفاده نمایید. سبوس جو دوسر دارای لعاب، فیبر و ویتامین بیشتری است و در مقایسه با جو دوسر، کالری کمتری دارد. ۱۰۰ گرم جو دوسر، دارای ۳۷۹ کالری می باشد اما ۱۰۰ گرم سبوس جو دوسر دارای ۲۴۶ کالری است.

این سوپ به دلیل کالری کم و  جو دوسر، برای افرادی که دارای دیابت و یا یبوست هستند، بسیار سودمند است.

اگر خواهان تناسب اندام هستید، از این سوپ به عنوان میان وعده استفاده نمایید و بنا به سن و توان خود، روزانه نیم ساعت ورزش کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *