سوپ جو دو سر پرک با قارچ

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

جو دوسر پرک ………………………۳۰ گرم

قارچ…………………………………..۱۳۰ گرم

کفیر…………………………………..۴/۳ لیوان

آب…………………………………..یک و نیم  لیوان

طرز تهیه:

قارچ شسته شده را به اندازه دلخواه خرد کرده و در یک قابلمه بریزید. سپس آب و جو دوسر پرک را به آن بیافزایید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید و پس از پخت، کفیر را اضافه نمایید و ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید سوپ بپزد. این سوپ ترش مزه و لذیذ آماده سرو است. توجه داشته باشید که کفیر برای دارندگان گروه خون O مناسب نمی باشد . و این عزیزان می توانند به جای کفیر از ماست نسبتا ترش در تهیه این سوپ استفاده نمایند.

کالری این سوپ …………..۲۵۰

توجه: به جای جو دوسر پرک می توانید از سبوس جو دوسر استفاده نمایید. سبوس جو دوسر دارای لعاب، فیبر و ویتامین بیشتری است و در مقایسه با جو دوسر، کالری کمتری دارد. ۱۰۰ گرم جو دوسر، دارای ۳۷۹ کالری می باشد اما ۱۰۰ گرم سبوس جو دوسر دارای ۲۴۶ کالری است.
این سوپ به دلیل کالری کم و  جو دوسر، برای افرادی که دارای دیابت و یا یبوست هستند، بسیار سودمند است.
اگر خواهان تناسب اندام هستید، از این سوپ به عنوان میان وعده استفاده نمایید و بنا به سن و توان خود، روزانه نیم ساعت ورزش کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *