سوپ ترکیه ای

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم برای شش نفر ‏‎ :‎
جو دو سر  پرک …………………………۲۵۰ گرم ‏
نخود …………………………………….. نصف پیمانه (می تونید مقدارش رو کم و زیاد کنید‎)‏
آب مرغ ……………………. ۲ لیوان (البته بستگی به غلظت اون داره . تقریبا عصاره یه دونه سینه و ‏ران مرغ‎‏)‏‎ ‎
ماست ……………………………………۴ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای ……………………………..۱ بسته ۱۰۰ گرمی
گشنیز و شوید خرد شده ……………….. حدودا”  ۶ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ………………………………..۱ عدد
نمک ………………………………………. به مقدار لازم ‏
فلفل ………………………………………. به مقدار لازم ‏
طرز تهیه ‏‎ :‎
نخود رو بشورید و چند ساعت داخل آب ریخته و اجازه دهید خیس بخورد. 
جو دو سر پرک رو بشورید سپس با نخود خیس خورده و مقداری آب داخل قابلمه بریزید تا کاملا بپزد (پخت بیشتر سبب لعاب بهتری خواهد شد، حدوداً ۲ ساعت.‎‏)‏
‎*‎نکته : هر نیم ساعت یکبار هم بزنید تا ازته نشین شدن جلوگیری شود. ‎
‎*‎نکته : موقع پخت جو دو سر پرک در قابلمه را نگدارید‎ .‎
‎*‎نکته : برای تسریع در روند پخت اینگونهسوپ ها، می توانید نخود رو از قبل خیس کرده یا کاملاً بپزید و در فریزر بگذارید. در مورد جو دو سر پرک هم می توانید از این روش استفاده کنید. البته ‏فریز کردن را پیشنهاد نمیکنیم چون همه می دانیم که مقداری از ویتامین ها طی این پروسه از دست می روند، ولی در بعضی مواقع ‏داشتن یکی دو بسته از این مواد ضروریست.‎
‎*‎مرغ را با پیاز و مقداری آب پخته و بعد آب آن را از صافی رد کرده و برای سوپ استفاده کنید‎ .
‎ ‎*‎پیاز را خلال کرده و با کمی روغن زیتون تفت می دهیم سپس بهمراه نمک و فلفل به سوپ اضافه می کنیم‎ .‎
‎*‎گشنیز و شوید رو پاک کرده، شسته و خرد می کنیم سپس داخل سوپ می ریزیم‎ .‎
‎*‎بعد پنیر خامه ای و ماست را مخلوط می کنیم و به سوپ اضافه می کنیم. نیم ساعت صبر می کنیم تا سوپ آماده شود‎ .‎

‎ *‎نکته : شما می توانید آب مرغ و سبزی ها و پیاز داغ و مخلوط ماست و پنیر خامه ای را با هم در یک مرحله به سوپ ‏اضافه کنید‎ .‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف نخود برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *