سوپ تخم کتان و عدس

مطلب را به اشتراک بگذارید

 مواد لازم:
  • (تعداد ۱۰ کاسه سوپ خوری)
  • ¼ فنجان کره
  • ۱ عدد پیاز خُرد شده
  • ۱ عدد هویج خرُد شده
  • ۱ عدد کرفس خُرد شده
  • ½ فلفل سبز خُرد شده
  • ۵ فنجان آب جوش
  • ۱/۳ فنجان تعم دهنده سوپ مرغ
  • ۲ قاشق چای خوری سیر رنده شده
  • ۱ عدد برگ بو
  • ۲ قاشق چای خوری سس بالزامیک
  • ۱/۳ فنجان عدس آب کش شده
  • ۱/۳ فنجان پاستا
  • ۱ قاشق چای خوری شکر قهوه ای
  • ۱/۳ فنجان تخم کتان بو داده

دستورالعمل:

در ظرفی روی شعله ملایم کره را آب کنید. سپس پیاز، هویج، کرفس و فلفل سبز را اضافه کنید. به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید بماند، مخلوط را هم بزنید. آب جوش، طعم دهنده سوپ، سیر رنده شده، برگ بو، سس بالزامیک، عدس و پاستا را اضافه کنید و هم بزنید. تا یک ساعت روی شعله ملایم قرار دهید. درب قابلمه را ببندید. گاهی مخلوط کنید تا زمانی که عدس نرم شود. شکر قهوه ای و تخم کتان بوداده را اضافه کنید. بهم بزنید و سوپ شما آماده سرو می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *