مواد لازم:
- (تعداد ۱۰ کاسه سوپ خوری)
- ¼ فنجان کره
- ۱ عدد پیاز خُرد شده
- ۱ عدد هویج خرُد شده
- ۱ عدد کرفس خُرد شده
- ½ فلفل سبز خُرد شده
- ۵ فنجان آب جوش
- ۱/۳ فنجان تعم دهنده سوپ مرغ
- ۲ قاشق چای خوری سیر رنده شده
- ۱ عدد برگ بو
- ۲ قاشق چای خوری سس بالزامیک
- ۱/۳ فنجان عدس آب کش شده
- ۱/۳ فنجان پاستا
- ۱ قاشق چای خوری شکر قهوه ای
- ۱/۳ فنجان تخم کتان بو داده
دستورالعمل:
در ظرفی روی شعله ملایم کره را آب کنید. سپس پیاز، هویج، کرفس و فلفل سبز را اضافه کنید. به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید بماند، مخلوط را هم بزنید. آب جوش، طعم دهنده سوپ، سیر رنده شده، برگ بو، سس بالزامیک، عدس و پاستا را اضافه کنید و هم بزنید. تا یک ساعت روی شعله ملایم قرار دهید. درب قابلمه را ببندید. گاهی مخلوط کنید تا زمانی که عدس نرم شود. شکر قهوه ای و تخم کتان بوداده را اضافه کنید. بهم بزنید و سوپ شما آماده سرو می باشد.