سوپ تخم مرغ

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎ :‎‏ ‏
‎  
آب گوشت ………………… ۲ فنجان‎ 
تخم مرغ …………………..‏‎  ۱ ‎عدد‎ 
نمک ……………………….. ۲ قاشق مرباخوری‎ 
ادویه ………………………. قاشق مرباخوری‎ 
‎ 
‎طرز تهیه ‏‎ :‎
‎ 
آبگوشت را جوشانده، یک ذره نمک با تخم مرغ مخلوط کرده و هم می زنیم و به آن اضافه می کنیم. ‏سپس ادویه‎ ‎را هم در آن ریخته و کمی هم بزنید، و در یک ظرف سوپخوری آنرا سرو کنید.
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف تخم مرغ برای دارندگان گروه خونی AB سودمند، و برای سه گروه خونی دیگر بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *