سوپ بدون گلوتن بسیار مقوی با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سوپ بدون گلوتن بسیار مقوی با کینوا :

 

 

مواد لازم :

آب پرتغال ….. ۱ عدد

کرن بری … نصف پیمانه

کینوا پخته شده  …. ۲۵۰ گرم

پسته خرد شده … نصف پیمانه

طرز تهیه :

روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه کرن بری و آب پرتغال را با یکدیگر مخلوط کنید. کینوا پخته شده را به مخلوط اضافه کنید و در آخر پسته ها را با مخلوط خود هم بزنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *