سوزش سر معده در سه ماه اول بارداری

مطلب را به اشتراک بگذارید

• مقدار مصرف غذاهای خود را در هر وعده کم کرده و دفعات غذاخوردن را بیشتر کنید.
• به آرامی غذا بخورید و هر لقمه را بخوبی بجوید.
• در هنگام خم شدن، زانوها را خم کنید نه کمرتان را.
• از غذاهایی که ترشح اسید معده را تحریک می کنند همچون پرتقال ها، نارنگی ها، و توت فرنگی به دور بمانید.
• از مصرف قهوه، شکلات، قرص های نعنا، و چای سیاه که همگی باعث سوزش سر معده می شوند خودداری کنید.
• قند، شکر و شیرینی مصرف نکنید.
• فراورده های لبنی و محصولات گندمی مصرف نکنید.
• پس از مصرف  وعده های غذایی دراز نکشید.
• از مکمل نارون لغزنده، Slipperyelm، یا چای آن مصرف نمائید. نارون لغزنده به سلامت مخاط معده، روده ها و مجاری ادراری کمک می کند. این گیاه همچنین بافت روده ها را التیام بخشیده و به رشد باکتری های خوب کمک می کند.
• در هنگام خوابیدن سر و بالا تنه خود را به صورت نیمه نشسته نگاه دارید.
• هرگز دراز کشیده چیزی نخورید.
• از این تکنیک ساده برای رفع سوزش سر معده و حالت تهوع استفاده کنید: انگشتان خود را بالای ناف خود وسط شکم قرار داده و به مدت ۱۰ ثانیه فشار آورده و نگه دارید. تکرار این عمل می تواند باعث رفع این علایم شود.
نکته: قبل از مصرف هر دارو مثل قرص ها یا شربت های ضد اسید با پزشک خود مشورت کنید شاید این  داروها بی خطر به نظر برسند اما مصرف آنها در دوران حاملگی می تواند خطرناک باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *