سوبا یا نودل ژاپنی با آرد گندم سیاه

مطلب را به اشتراک بگذارید

سوبا یا نودل ژاپنی با آرد گندم سیاه

مواد لازم برای خمیر نودل :

  • آرد گندم سیاه ……………. ۳/۴ لیوان
  • آرد کامل …………………… ۱/۵ لیوان
  • آب جوش ………………….. نصف لیوان
  • نمک دریا ……………………….. به مقدار لازم
  • آرد ذرت ……………………. مقداری کم برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به دست

مواد لازم سرخ کردنی :

  • سس تِری یاکی …………. ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده ……………. ۲ عدد
  • هویج رنده شده …………. ۲ عدد
  • روغن زیتون ………………. ۲ قاشق غذاخوری
  • پیازچه ……………………. چند شاخه
  • قارچ خرد شده ………….. ۲۵۰ گرم
  • نمک دریا ……………………… به مقدار لازم

طرز تهیه :

لازم به ذکر است که گندم سیاه نرم بوده و با تهیه آن به راحتی می توانید در منزل آن را آرد کنید.

  • ابتدا آرد گندم سیاه و آرد کامل و نمک دریا را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کرده و سپس آب جوش را کم کم به آن اضافه و با دست خوب هم میزنیم تا شکل خمیری به خود بگیرد.
  • خمیر بدست آمده را با یک دستمال تمیز پوشانده و بمدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
  • خمیر را از یخچال بیرون آورده و خوب ورز دهید. سپس به ۴ قسمت تقسیم کرده و با آرد ذرت بپوشانید و با وردنه آن ها را یک به یک پهن کنید (هر چه نازکتر بهتر). اگر در حین کار خمیر به وردنه چسبید دوباره از آرد ذرت استفاده کنید.
  • با یک کارد بزرگ و تیز خمیر را به نوارهای نازک برش دهید.
  • یک ظرف بزرگ را پر از آب و کمی نمک کرده و پس از جوشیدن نودل ها را بمدت ۲ دقیقه در آن بپزید.
  • در یک تابه روغن زیتون را حرارت داده و ابتدا پیاز ها را در آن سرخ و سپس قارچ و هویج رنده شده را تفت دهید.
  • نودل ها و سس تِری یاکی را اضافه و بگذارید بمدت ۲ دقیقه با حرارت کم مواد با یکدیگر ترکیب شوند.
  • روی آنرا با پیازچه ها تزیئن و در یک بشقاب گود آنرا سرو کنید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *