سه دلیل کاهش قند خون پس از غذا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سه دلیل کاهش قند خون پس از غذا

در افراد سالم، سطح قند خون بعد از صرف یک وعده ی غذایی کمی بالا می رود. این افزایش قند خون محرک ترشح انسولین، هورمونی که در پانکراس یا همان لوزالمعده تولید می شود، است.

انسولین می تواند مولکول های قند را که کربوهیدرات نیز نامیده می شوند به سمت سلول ها حمل کند؛ بنابراین از افزایش بیش از حد سطح قند خون و در نتیجه دیابت، پیشگیری می کند. از طرف دیگر، انسولین زیاد می تواند قند خون را پایین بیاورد که هیپوگلیسمی نام دارد.
سطح پایین قند خون بعد از یک وعده ی غذایی می تواند به دلیل یکی از موارد زیر باشد:
۱- انسولین بیش از حد نیاز
پانکراس افراد مبتلا به دیابت نوع یک، توانایی تولید انسولین را از دست داده است. این توضیح نشان می دهد که این افراد برای تنظیم و کنترل قند خون شان به دریافت منظم انسولین نیاز حیاتی دارند. دیابتی ها اغلب اوقات یک دوز مختصری از انسولین را باید موقع صرف غذا استفاده نمایند؛ حال اگر این دوز بالاتر از حد طبیعی باشد ممکن است موجب افت شدید قند خون شود؛ حتی بعد از یک وعده ی غذایی.
در مورد افرادی که دیابتی نیستند، کاهش  بعد از یک وعده ی غذایی می تواند نشان دهنده ی فعالیت بیش از حد پانکراس باشد؛ شرایطی که تحت عنوان “هایپرانسولینمیا” نامیده می شود.


۲- فقدان کربوهیدرات:
غذاهای مختلف میزان کربوهیدرات شان بسیار متغیر است. مثلا موز تقریبا دو برابر هندوانه کربوهیدرات دارد، در حالی که برنج می تواند تا ۶ برابر بیشتر از کدو تنبل کربوهیدرات داشته باشد.
۳- سرطان تشخیص داده نشده ی پانکراس
سرطان پانکراس

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *