سس پنیر

مطلب را به اشتراک بگذارید

سس پنیر


مواد لازم :
پنیر…………………………… ۱۰۰ گرم
آرد……………………………. ۲ قاشق غذاخوری
نمک………………………….. نصف قاشق چای‌خوری
فلفل………………………….. ¼قاشق چای‌خوری
کره……………………………. ۲ قاشق غذاخوری
شیر…………………………… ۲ پیمانه
طرز تهیه :
۱- در یک قابلمه کره را ذوب کنید.
۲- آرد را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا به صورت خمیرنرم و روانی درآید.
۳- سپس مخلوط را حرارت دهید تا کمی گازدار شود.
۴- شیر را بتدریج به مخلوط اضافه کنید.

۵- مخلوط را هم بزنید تا به صورت خمیر کلفتی درآید.

۶- نمک و فلفل را به خمیر اضافه کنید.

۷- اکنون پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کنید و آن را هم زنید و حرارت دهید.

۸- مخلوط را آنقدر حرارت دهید تا پنیرها ذوب شوند.

۹- سس پنیر آماده است.

توجه : تمامی مواد فوق را می توانید بر اساس گروه خونی خود ، تغییر دهید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *