سس پستو

مطلب را به اشتراک بگذارید

سس پستو


مواد لازم :
ریحان……………………………… ۱۰۰ گرم
روغن زیتون………………………. ¼ پیمانه
پنیر پارمزان……………………….. ۵ قاشق غذاخوری
نمک وفلفل………………………….به میزان لازم
سیر………………………………… دو حبه
مغزبادام معمولی……………………. ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
مواد بالا رو با هم درون مخلوط نمایید و میکس کنید . میزان رنگ سبز این سس به مقدار ریحان بستگی دارد. هرچقدر مقدار روغن زیتون بیشتر باشد ، مایه سس شل تر میشود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *