021-88343490

سس قارچ

مطلب را به اشتراک بگذارید

سس قارچ


مواد لازم :

قارچ……………………………….100 گرم
نمک……………………………….½ قاشق چای‌خوری
فلفل…………………………….. به میزان لازم
کره……………………………….. 2 قاشق غذاخوری
آرد………………………………….2 قاشق غذاخوری
شیر یا شیر و خامه………………. یک پیمانه
سرکه سیب……………………… یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

قارچ‌ا را بشویید و از درازا به قطعات کوچک، تقسیم کنید. سپس در یک قابلمه بریزید. نمک و فلفل و کره را به آن‌ها اضافه کنید و قابلمه را بدون در، روی حرارت کم به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا کره،‌ کاملا ذوب شود و قارچ‌ها طلایی رنگ شوند. آرد و شیر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید
و مخلوط رادر حالی‌ که هم می‌زنید، به آرامی ، به محتوای قابلمه اضافه کنید.

به مدت 10 دقیقه سس را حرارت دهید و در این مدت هرچند وقت یک‌بار آن را هم بزنید.
سرکه سیب را به سس اضافه کنید.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر 200 گرمی به دلیل داشتن...

جو دوسر پرک درشت

  جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB...

جو-دوسر-پرک-خرد-شده-OAB
جودو سر پرک خرد شده

چگونه میتوانیم جودو سر پرک خردشده را مصرف کنیم؟ در ادامه مطالب به چگونگی مصرف آن خواهیم پرداخت. جودو سر پرک خردشده OAB جودو سر پرک خردشده یا (Small Oat...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *