021-88343490

سس خامه

مطلب را به اشتراک بگذارید

سس خامه


مواد لازم :

آرد سفید……………………………….. 1 قاشق سوپخوری

جعفری ساطوری شده………………. 100  گرم
خامه…………………………………… 1 فنجان
کره…………………………………….. 1 قاشق سوپخوری

شیر……………………………………. 2 فنجان

طرز تهیه :

آرد را در کره ریخته قبل از اینکه رنگ بیاندازد، شیر را در آن ریخته و خوب همش زده دسته جعفری را اضافه نموده بگذارید ده دقیقه بجوشد. سپس آن را از روی آتش براشته رویش خامه بریزید.

توجه : تمامی مواد فوق را می توانید بر اساس گروه خونی خود ، تغییر دهید.

مقالات مرتبط

سبوس جو دوسر 200 گرمی

درباره سبوس جو دوسر در این مطلب برای شما توضیح می دهیم. با ما همرا باشید. سبوس جو دوسر OAB (Oat Bran) سبوس جو دوسر 200 گرمی به دلیل داشتن...

جو دوسر پرک درشت

  جو دوسر پرک درشت (Large Oatmeal) چیست؟ تمام خواص این غله را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید. جو دوسر پرک درشت OAB...

جو-دوسر-پرک-خرد-شده-OAB
جودو سر پرک خرد شده

چگونه میتوانیم جودو سر پرک خردشده را مصرف کنیم؟ در ادامه مطالب به چگونگی مصرف آن خواهیم پرداخت. جودو سر پرک خردشده OAB جودو سر پرک خردشده یا (Small Oat...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *