سس بشامل

مطلب را به اشتراک بگذارید

سس بشامل

مواد لازم :
شیر هموژنیزه……………………….. ۵۰۰ گرم

پیاز…………………………………… ۵۰ گرم
آرد سفید……………………………. ۱قاشق سوپخوری
کره………………………………….. ۳۸ گرم

نعناع……………………………….. ۱۰۰ فنجان

طرز تهیه :

پیازها را خیلی ریز خرد کرده با ربع سیر کره مخلوط کنید. شیر را جوشانیده نصف آن را گرم گرم روی پیازها بریزید و نمک و فلفل و سپس جوز هندی و برگ های معطر را با آن مخلوط کنید و تا ده دقیقه زیر آتش ملایم بپزید. آنگاه مخلوط مزبور را از الک نرم گذرانده بقیه کره را در قابلمه آب نموده آرد را کمی در آن سرخ کرده، باقی مانده شیر را کم کم با آن مخلوط کنید و مجدداً روی آتش بگذارید تا ۱۰ دقیقه بجوشد.

توجه : تمامی مواد فوق را می توانید بر اساس گروه خونی خود ، تغییر دهید. بطور مثال مصرف پیاز برای دارندگان گروه خونی O و A سودمند، و برای دارندگان گروه خونی B و AB بلامانع است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *