سبزی پلو با تن ماهی قالبی

مطلب را به اشتراک بگذارید

سبزی پلو با تن ماهی قالبی

مواد لازم :
سبزی پلو خرد کرده……………….. یک کاسه ماست خوری
نمک دریا………………………………….. به مقدار لازم
برنج…………………………………… یک فنجان
ماست………………………………… دو قاشق
زعفران………………………………… یک چهارم قاشق چای خوری
تن ماهی……………………………… یک قوطی
تخم مرغ……………………………….. ۲ عدد
روش تهیه :
یک فنجان برنج را با یک قاشق غذاخوری نمک دریا حدود یک ساعت خیس می کنیم سپس آن را به صورت آبکش می پزیم.
یک قاشق ماست را هم زده، یک عدد تخم مرغ، زعفران و کمی نمک دریا به آن اضافه می کنیم.
نصف بیشتر برنج آبکش شده (حدود دو سوم) را در مایه تخم مرغی ریخته، هم می زنیم.
یک قاشق دیگر ماست را هم زده، یک عدد تخم مرغ و کمی نمک دریا به آن اضافه می کنیم. بقیه برنج آبکش شده و سبزی خرد شده را به آن اضافه کرده، هم می زنیم.
ته قالب مستطیل شکل به طول ۲۶ سانتی متر را کمی چرب می کنیم و برنج زعفرانی را در آن می ریزیم. روی برنج را با قاشق صاف می کنیم سپس وسط برنج را با قاشق گود می کنیم تا محلی برای قرار گرفتن تن ماهی شود.
یک قوطی تن ماهی را برداشته، روغن آن را جدا می کنیم.
دو سوم تن ماهی را روی برنج زعفرانی می ریزیم سپس سبزی پلو را اضافه کرده، روی آن را با قاشق صاف می کنیم.
یک تکه فویل آلومینیومی روی قالب می گذاریم و آن را به مدت ۴۵ دقیقه در وسط فر با شعله متوسط (۱۶۰ الی ۱۸۰ درجه سانتیگراد) قرار می دهیم.
پلو پخته شده را در ظرف بر می گردانیم و بقیه تن ماهی را روی آن می ریزیم.
اطراف غذا را می توان با برش هایی از گوجه فرنگی و سس خردل تزئین کرد. نوش جان!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *