سال ۲۰۱۳، سال جهانی کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سال ۲۰۱۳، سال به رسمیت شناختن کینوا از طرف مردم بومی آندُز شناخته شد و از این رو این سال را به عنوان “سال جهانی کینوا” معرفی کردند.

آن ها کینوا را به عنوان ماده غذایی که برای نسل های کنونی و آینده با توجه به دانش و شیوه های دراز مدت خود که در هماهنگی با طبیعت است، به روش های سنتی حفظ و نگه داری کردند.

سال جهانی کینوا از طرف دولت بولیوی و با حمایت چندین کشور از جمله: آرژانتین، کوبا، برزیل، اکوادور، ایران و غیره و هم چنین با حمایت FAO معرفی شد.

این کنفرانس و تصمیم FAO، ویژگی های تغذیه ای استثنایی کینوا و ظرفیت آن را برای سازگاری با خاک های مختلف کشاورزی و محیط بالقوه خود در مبارزه با گرسنگی و سوء تغذیه مشخص کرد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *