سالاد گندم سیاه

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد گندم سیاه

مواد مورد نیاز:

  • دو فنجان آب
  • یک فنجان گندم سیاه
  • یک فنجان آب لیمو
  • یک عدد پیاز قرمز خرد شده
  • یک عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک سوم فنجان پنیر فتا
  • یک دسته نعناع تازه خرد شده
  • یک قاشق چایخوری زیره سبز
  • نصف یک دسته کرفس تازه خرد شده و یک قاشق غذاخوری سرکه

طرز تهیه:

آب و گندم سیاه را در یک ماهی تابه مخلوط کنید و بجوشانید. حرارت را کم کنید و به مدت ۱۰ دقیقه روی شعله قرار دهید.

آب لیمو را در یک کاسه بریزید. پیاز، گوجه فرنگی، نعنا و کرفس را اضافه کنید. سپس سرکه، زیره سبز، نمک دریا و فلفل را با آن مخلوط کنید. به خوبی هم بزنید تا ترکیبات با هم مخلوط شوند. می توانید سالاد را با پنیر فتا تزیین کنید. نوش جان!

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *