سالاد گلکلم با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد گلکلم با کینوا :

 

مواد لازم :

کینوا پخته شده …………. یک و نیم پیمانه

گلکلم ………… ۲ و نیم پیمانه

پیاز خرد شده ……….. دو سوم پیمانه

نخود پخته شده …………. ۱ پیمانه

روغن زیتون ……….. ۲ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده ………. یک چهارم پیمانه

سس تاهینی ……………… ۲ قاشق غذاخوری

ماست یونانی ……….. ۲ قاشق غذاخوری

سس سویا …………… ۲ قاشق غذاخوری

سیر …………………… ۱ حبه

مواد لازم برای سس تاهینی:

آب ……………… نصف فنجان
آب لیمو ………. چهار قاشق سوپ خوری
روغن زیتون … چهار قاشق سوپ خوری
نمک دریا …………… نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه …… نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

ماهیتابه را روی شعله قرار دهید سپس روغن زیتون و گلکلم را به آن اضافه کنید و تفت دهید. مواد سس را با هم مخلوط کنید. سپس تمامی مواد ذکر شده را با سس تهیه شده مخلوط کنید. سالاد ما آماده است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *