سالاد میگو تند با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد میگو تند با کینوا :

 

 

مواد لازم :

آبلیمو …………………………. یک چهارم پیمانه

روغن زیتون ………………. ۱۰ قاشق چایخوری

پودر فلفل تند ……………. ۲ قاشق چایخوری

زیره ……………………………. ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ………………… یک چهارم قاشق چایخوری

سس فلفل تند ………… یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل سبز ……………….. یک هشتم قاشق چایخوری

سیر خرد شده …………….. ۴ حبه

میگو …………………………… ۲۴ عدد

کینوا………….. سه چهارم فنجان

آب ………………… ۱ فنجان

پیاز خرد شده …………….. یک دوم پیمانه

نمک دریا …………………………… یک دوم قاشق چایخوری

عسل ………………………… یک دوم قاشق چایخوری

گوجه نگینی ……………. ۱ فنجان

نخود پخته شده ………… یک دوم پیمانه

آووکادو خرد شده …….. یک دوم پیمانه

پنیر فتا …………………….. ۲ قاشق غذاخوری

گشنیز خردشده ……….. یک چهارم پیمانه

 طرز تهیه :

۲ قاشق غذاخوری آبلیمو، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، پودر فلفل، یک دوم قاشق چایخوری زیره، فلفل سیاه، سس تند، فلفل سبز، ۲ حبه سیر را با میگوها مخلوط کنید و داخل یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهید. روی حرارت ملایم یک قاشق چایخوری روغن زیتون اضافه کنید و کینوا و آب را داخل آن قرار دهید. سپس ۲ حبه سیر را به کینوا اضافه کنید، به مدت ۱۳ دقیقه مواد را مخلوط کنید تا کاملا آب جذب کینوا شود. آبلیمو، روغن زیتون، زیره، نمک دریا و عسل را به کینوا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس گوجه فرنگی، نخود، آووکادو و پنیر را اضافه کنید و بخوبی هم بزنید. میگوها را داخل ماهیتابه به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید.در آخر بعد از آماده شدن با گشنیز تزئین کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *