سالاد مرغ و کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد مرغ و کینوا :

مواد لازم :

کینوا ………………… ۱۸۰ گرم

مارچوبه ……………… ۱ دسته

گوجه فرنگی نگینی ………….. ۱۵۰ گرم

مرغ پخته شده ………………….. ۲۵۰ گرم

نمک دریا و فلفل ………………………. به مقدار لازم

طرز تهیه :

کینوا را داخل آب سرد به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید. مارچوبه را به کینوا اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر منتظر بمانید. در آخر مواد را با مرغ و گوجه فرنگی مخلوط کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *