سالاد زردآلو و پسته با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد زردآلو و پسته با کینوا :

 

 

مواد لازم :

کینوا …………………………… ۱ فنجان

آب ……………………………… ۳ فنجان

کاهو ……………………………. ۴ فنجان

زردآلو ………………………….. یک سوم فنجان (حدود ۱۰ عدد)

کشمش ……………………….. یک سوم پیمانه

پسته ……………………………. یک چهارم فنجان

پیاز خرد شده ……………… یک چهارم پیمانه

جعفری خرد شده ………. یک چهارم پیمانه

گشنیز خرد شده ………. یک چهارم پیمانه

نمک دریا ……………………………. یک دوم قاشق چایخوری

نعناع خرد شده ………….. یک چهارم پیمانه

فلفل سیاه ………………………. یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای سس:

پوست لیمو رنده شده ………. یک دوم قاشق چایخوری

آبلیمو ……………………………….. ۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون …………………….. ۱ قاشق غذاخوری

فلفل هالاپینو ………………….. ۱ قاشق چایخوری

نمک دریا ………………………………. یک چهارم قاشق چایخوری

زیره ……………………………….. یک چهارم قاشق چایخوری

پودر فلفل تند ……………….. یک چهارم قاشق چایخوری

گشنیز …………………………… یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه :

ابتدا کینوا و آب را با کمی نمک دریا داخل قابلمه روی شعله ملایم به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا آب کاملا جذب و کینوا بپزد. سپس به مدت ۵ دقیقه کینوا را کنار بگذارید تا خنک شود. کاهوها را خرد کنید و به کینوا اضافه کنید و مخلوط کنید. تمامی مواد ذکر شده را به کینوا اضافه کنید. برای درست کردن سس تمامی مواد را مخلوط کنید و به کینوا اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *