سالاد خرما و مارچوبه با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد خرما و مارچوبه با کینوا :

 

 

مواد لازم :

روغن زیتون ………………… ۱ قاشق چایخوری

پیاز خرد شده …………….. یک دوم فنجان

کینوا …………………………. ۱ فنجان

آب ……………………………. ۲ فنجان

نمک دریا ………………………… یک دوم قاشق چایخوری

پرتغال خرد شده ……… ۱ فنجان

گردو خرد شده ……….. یک چهارم فنجان

پیاز قرمز خرد شده ….. ۲ قاشق غذاخوری

خرما …………………………. ۵ عدد

مارچوبه خرد شده ……. ۱ فنجان

فلفل هالاپینو ……………. یک دوم فنجان

مواد لازم برای سس:

آبلیمو …………………… ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ……….. ۱ قاشق غذاخوری

نمک دریا ………………….. یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه ………… یک چهارم قاشق چایخوری

سیر …………………. ۱ حبه

نعناع خرد شده …………. ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

برای آماده کردن سالاد ابتدا یک قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس کینوا، آب و نمک دریا را به آن اضافه کنید بعد از ۵ دقیقه پیازها را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کینوا کاملا بپزد. داخل کاسه پرتغال و دیگر ادویجات را با کینوا مخلوط کنید. برای تهیه سس تمامی مواد ذکر شده را با یکدیگر مخلوط کنید و به مخلوط کینوا اضافه کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *