سالاد خرما و مارچوبه با کینوا :
مواد لازم :
روغن زیتون ………………… ۱ قاشق چایخوری
پیاز خرد شده …………….. یک دوم فنجان
کینوا …………………………. ۱ فنجان
آب ……………………………. ۲ فنجان
نمک دریا ………………………… یک دوم قاشق چایخوری
پرتغال خرد شده ……… ۱ فنجان
گردو خرد شده ……….. یک چهارم فنجان
پیاز قرمز خرد شده ….. ۲ قاشق غذاخوری
خرما …………………………. ۵ عدد
مارچوبه خرد شده ……. ۱ فنجان
فلفل هالاپینو ……………. یک دوم فنجان
مواد لازم برای سس:
آبلیمو …………………… ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ……….. ۱ قاشق غذاخوری
نمک دریا ………………….. یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه ………… یک چهارم قاشق چایخوری
سیر …………………. ۱ حبه
نعناع خرد شده …………. ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
برای آماده کردن سالاد ابتدا یک قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس کینوا، آب و نمک دریا را به آن اضافه کنید بعد از ۵ دقیقه پیازها را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کینوا کاملا بپزد. داخل کاسه پرتغال و دیگر ادویجات را با کینوا مخلوط کنید. برای تهیه سس تمامی مواد ذکر شده را با یکدیگر مخلوط کنید و به مخلوط کینوا اضافه کنید.