سالاد باقالا با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد باقالا با کینوا :

 

 

مواد لازم :

کینوا ……………….. یک و نیم فنجان

آب سبزیجات …………… ۳ فنجان

پنیر توفو …………………. ۱ فنجان

روغن زیتون ……………. ۳ قاشق غذاخوری

نمک دریا ………………………. ۱ و یک چهارم قاشق چایخوری

ریحان …………………… ۱ فنجان

آبلیمو …………………… ۳ قاشق غذاخوری

سس خردل ………… ۲ قاشق غذاخوری

شکر ……………………. ۱ قاشق غذاخوری

پوست رنده شده لیمو ………… ۲ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه …………………………… یک دوم قاشق چایخوری

سیر ……………………………………. ۳ حبه

باقالا پخته شده ………………………………….. ۱ فنجان

گوجه فرنگی خرد شده ……… ۳ فنجان

پیاز …………………………………… یک دوم فنجان

هویج خرد شده ………………… یک دوم فنجان

لوبیا قرمز ………………………… ۱ فنجان

طرز تهیه :

روی شعله ملایم کینوا و آب سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا آب سبزیجات کاملا جذب کینوا شود، سپس به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. پنیر توفو را روی حرارت قرار دهید و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شود. سپس تمامی مواد ذکر شده در مواد لازم را در کاسه اضافه کنید و با کینوا و پنیر توفو مخلوط کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *