سالاد انگور با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد انگور با کینوا :

 

 

مواد لازم :

کینوا پخته شده ………………. ۱ و نیم فنجان

هویج خرد شده …………… ۲ فنجان

روغن زیتون ……………….. ۲ قاشق چایخوری

نمک دریا ……………….. یک دوم قاشق چایخوری

ماست یونانی ………. ۵ قاشق غذاخوری

آبلیمو ………………… ۳ قاشق غذاخوری

آب ……………………. ۲ قاشق غذاخوری

عسل ………………… ۱ و نیم قاشق غذاخوری

زیره ………………… سه چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه ………… یک دوم قاشق چایخوری

سینه مرغ ……….  ۱ و نیم فنجان

انگور بیدانه قرمز ………  ۱ و نیم فنجان

جعفری …………………….. یک دوم فنجان

بادام ………………………… یک دوم فنجان

طرز تهیه :

فر را از قبل در دمای ۲۰۰ درجه گرم می کنید. هویج را با یک چهارم نمک دریا طعم دار کنید سپس داخل فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. یک چهارم دیگر قاشق چایخوری نمک دریا را با ماست یونانی، تمامی ادویجات، انگور و بادام مخلوط کنید. در آخر تمامی مواد را با کینوا پخته شده مخلوط کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *