سالاد استیک با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد استیک با کینوا :

 

 

مواد لازم :

کینوا پخته شده ….. ۱ و نیم فنجان

روغن زیتون ……………… ۵ قاشق چایخوری

نمک دریا ………………………. یک دوم قاشق چایخوری

پودر فلفل ………………. یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه ……………… یک چهارم قاشق چایخوری

گوشت استیک ………. ۲ تکه

آب پرتغال ……………. ۲ قاشق غذاخوری

سرکه قرمز …………… ۲ قاشق غذاخوری

عسل ………………….. یک چهارم قاشق غذاخوری

زیره …………………… یک دوم قاشق چایخوری

فلفل قرمز ……… سه چهارم پیمانه

گشنیز خرد شده ………. یک چهارم پیمانه

پیاز خردشده ……….. یک چهارم پیمانه

اسفناج ……………….. ۱ و یک دوم پیمانه

پنیر فتا ……………… یک چهارم پیمانه

آووکادو ……………… یک دوم پیمانه

طرز تهیه :

ماهیتابه را روی شعله ملایم قرار دهید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را به آن اضافه کنید. یک چهارم قاشق چایخوری نمک دریا، یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل، یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه را با استیک طعم دار کنید و در ماهیتابه بنابر نوع استیکی که دوست دارید طبخ دهید. ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک چهارم قاشق چایخوری نمک دریا، آب پرتغال و بقیه ادویجات را با عسل مخلوط کنید و به کینوا، فلفل قرمز، گشنیز، پیاز و اسفناج اضافه کنید. در آخرهنگام سرو سالاد با استیک و آووکادو مخلوط کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *