سالاد آسیایی با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد آسیایی با کینوا :

 

 

مواد لازم :

کینوا پخته شده ………………….. ۲ فنجان

پنیر توفو ………………….. ۱ فنجان

روغن زیتون ……………… ۲ قاشق غذاخوری

پیاز خردشده ……………. ۱ فنجان

زنجبیل …………………… ۱ قاشق غذاخوری

قارچ ………………………. دو سوم فنجان

سیر ……………………… ۵ حبه

فلفل قرمز ……………. ۱ عدد

سس سویا ……………. ۳ قاشق غذا خوری

سرکه برنج …………… ۲ قاشق غذاخوری

نمک دریا ………………….. یک چهارم قاشق چایخوری

کلم ……………………. ۲ فنجان

گشنیز ……………….. یک چهارم فنجان

شکر …………………. نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه :

پنیر توفو را به قطعات کوچک برش دهید و روی حرارت ملایم با اضافه کردن یک قاشق چایخوری روغن تفت دهید تا سرخ شود و کنار بگذارید. سپس در همان ماهیتابه بقیه روغن زیتون و پیاز را اضافه کنید تا طلایی رنگ شود. سپس ۲ قاشق غذاخوری سس سویا، ۱ قاشق غذاخوری سرکه و نمک دریا را به قارچ ها اضافه کنید و تفت دهید و ۳۰ ثانیه وقت لازم است تا مواد اضافه شده کاملا جذب قارچها شود. یک قاشق باقیمانده از سس سویا و سرکه را به کینوا، کلم، گشنیز و پنیر توفو و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر تمامی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید، سالاد ما آماده است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *