زنجبیل و دارچین مناسب برای ورم معده – Gastritis

زنجبیل و دارچین مناسب برای ورم معده (Gastritis)

مطلب را به اشتراک بگذارید

هنگامی که معده دچار التهاب می شود ورم معده به وجود می آید. پزشکان اغلب آنتی اسیدها و مسدود کننده های هیستامین را برای کاهش تولید اسید و یا آنتی بیوتیک ها، در صورتی که ورم معده ناشی از عفونت باشد، تجویز می کنند. تحقیقات علمی نشان می دهد که زنجبیل می تواند در کشتن باکتری هایی که اغلب باعث ورم معده می شوند مؤثر باشد. علاوه بر این، دارچین می تواند با E. coli، (باکتری دیگر مرتبط با التهاب دستگاه گوارش) مبارزه کند. قبل از شروع درمان درد یا ورم معده با گیاهان، با پزشک خود مشورت کنید.

ورم معده

علل ورم معده عبارتند از مصرف بیش از حد الکل، مصرف طولانی مدت داروهای ضد التهابی، ویروس ها و بیماری های گوارشی و خود ایمنی. شایع ترین علت ورم معده، باکتری هلیکوباکتر پیلوری (Helicobacter pylori) است، که ارتباط مستقیم با زخم و سرطان معده دارد. اگر از ورم معده رنج می برید، ممکن است درد یا فشار در ناحیه فوقانی شکمی داشته باشید. در بسیاری از موارد این بیماری بدون علامت است.

زنجبیل

اگر آزمایشات وجود باکتری هلیکوباکتر پیلوری (HP) را در روده نشان دهند، پزشک ممکن است آنتی بیوتیک ها را تجویز کند. محققان در سال ۲۰۰۵ در “تحقیقات فیتوتراپی”، ۲۴ عصاره گیاهی را در ۱۵ گونه مختلف HP آزمایش کردند. زنجبیل یکی از سه عنصر مؤثر در حذف باکتری های HP بود. زنجبیل، ادویه ای که از ریشه یک گیاه گرمسیری چند ساله مشتق می شود، یک درمان شناخته شده برای سوءهاضمه، حالت تهوع و بیماری های حرکت است.

دارچین

پوست دارچین به مدت طولانی به عنوان درمان گیاهی مورد استفاده قرار گرفته است. از گذشته برای درمان شرایطی مانند سوء هاضمه، التهاب و آرتریت از دارچین استفاده شده است. مطالعات آزمایشگاهی مفید بودن دارچین را برای کاهش التهاب و کشتن میکروب نشان می دهند. بر اساس گزارشات “بیماری های عفونی برزیل” در آوریل ۲۰۰۷ ادویه ها به خصوص دارچین در حذف باکتری E.coli، که با التهاب روده ارتباط دارد بسیار مؤثراند.
احتیاط: اگر از داروهای ضد انعقادی استفاده می کنید، بهتر است بدانید که دارچین حاوی کومارین، یک عامل تخلیه کننده خون است و نباید با داروهای ضد انعقادی مصرف شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *