زنجبیل و خواص آن

مطلب را به اشتراک بگذارید

زنجبیل و خواص آن

زنجبیل یا ریشه زنجبیل ساقه زیرین گیاه “Zingiber officinale ” است که گیاهی زرد رنگ با رگه‌های بنفش است. از زنجبیل به عنوان یک گیاه خوراکی، دارو و یا ادویه استفاده می شود.

زنجبیل از زمانهای دور مورد استفاده بوده وهنوز هم درطب سنتی چین نقش مهمی را ایفا می‌کند. در ایران باستان نیز این گیاه با نام ژنگویر شناخته شده و کاربرد داشت است و این گیاه از ایران و کشورهای عربی و هند به غرب منتقل شد.  

برای چندین قرن متوالی، از زنجبیل برای درمان طبیعی بسیاری از بیماری ها استفاده شده است. در حال حاضر، با پیشرفت علم، محققان در سراسر جهان پی به این موضوع برده اند که زنجبیل در درمان بیماری هایی از قبیل میگرن و سرطان معجزه می کند. در اینجا، به ۱۰ مزیت این گیاه قدرتمند اشاره گشته است :

۱- درمان سرطان تخمدان

زنجبیل سلاح قدرتمندی در درمان سرطان تخمدان است. مطالعات انجام شده در دانشگاه میشیگان بیانگر این موضوع است که پودر زنجبیل باعث مرگ سلولی تمامی سلول های سرطانی تخمدان می شود.

۲- پیشگیری از سرطان روده بزرگ

تحقیقات دانشگاه مینسوتا اشاره به این موضوع دارد که زنجبیل رشد سلول های سرطانی روده را کند می نماید.

۳- حالت تهوع صبحگاهی در زنان باردار

بررسی مطالعات مختلف نشان داده است که زنجبیل، همانند ویتامین B6، در درمان حالت تهوع صبحگاهی در زنان باردار موثر است.

زنجبیل ارگانیک ۲۰۰ گرمی 

۴- درمان حالت تهوع ناشی از حرکت در اتومبیل و غیره

تحقیقات نشان داده است که زنجبیل در درمان حالت تهوع ناشی از حرکت با ماشین، کشتی، هواپیما و غیره بسیار موثر است.

۵- کاهش درد و التهاب

مطالعات نشان داده است که زنجبیل دارای خواص ضد التهابی و مسکنی طبیعی و قوی است.

۶- تسکین سوزش معده

به مدت طولانی، از زنجبیل برای درمان طبیعی سوزش معده استفاده شده است. برای این منظور،  اغلب زنجبیل را به صورت چای مصرف می کنند.

۷- پیشگیری و درمان سرما خوردگی و آنفلوانزا

از زمانهای قدیم، از زنجبیل برای درمان طبیعی سرماخوردگی و آنفلوانزا استفاده شده است. با توجه به اثرات مثبتی که زنجبیل روی دستگاه گوارش دارد، بسیاری از مردم از زنجبیل برای درمان ورم معده و روده و یا مسمومیت غذایی نیز استفاده می کنند.

۸- تسکین میگرن

تحقیقات نشان داده است که زنجبیل میگرن را تسکین می دهد، زیرا مانع از ایجاد درد و التهاب در عروق خونی توسط پروستاگلاندین ها (prostaglandin) که یکی از مهمترین واسطه‌های شیمیایی در داخل بدن هستند، می شود.

۹- تسکین دردهای دوران قاعدگی

در طب چینی، از چای زنجبیلی با شکر قهوه ای برای درمان دردهای دوران قاعدگی استفاده شده است.

۱۰- پیشگیری از نفروپاتی دیابتی (آسیب کلیوی ناشی از دیابت)

محققان در یک آزمایش انجام شده بر روی موش های مبتلا به دیابت دریافتند که در آن دسته از موش هایی که به آن ها زنجبیل داده شده بود، میزان شیوع نفروپاتی دیابتی (آسیب کلیوی) کمتر بود.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *