زنجبیل ارگانیک و درد مفاصل

مطلب را به اشتراک بگذارید

زنجبیل ارگانیک و درد مفاصل

زنجبیل برای قرن ها به عنوان یک درمان برای درد مفاصل استفاده می شود. تحقیقات نشان می دهد که زنجبیل به کاهش درد و خشکی مفاصل آرتریت کمک کند.
یک مطالعه، کاهش درد زانو در آرتروز پس از سه ماه درمان را نشان داد.
می توانید از زنجبیل ارگانیک در پخت غذا ها استفاده کنید، همچنین می توانید از چای زنجبیل و یا چای سبز با طعم زنجبیل استفاده کنید.

چای زنجبیل در اثر جوشاندن زنجبیل با آب بدست می آید.

زنجبیل ارگانیک ۲۰۰ گرمی 

زنجبیل و زردچوبه ارگانیک ۱۰۰% خالص و طبیعی OAB

از آنجا که زنجبیل و زردچوبه این شرکت ارگانیک بوده و ۱۰۰% خالص و طبیعی می باشد لذا میزان مصرف آن در هر بار استفاده در تهیه غداها نسبت به زنجبیل و زردچوبه های موجود در بازار بسیار کمتر می باشد که دوست داران سلامتی در اولین بار استفاده از آن این تفاوت را به راحتی حس خواهند کرد.زنجبیل و زردچوبه ارگانیک OAB دارای طعمی غنی و سرشار از آنتی اکسیدان ها است.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *