زردچوبه و بیماری قلبی

مطلب را به اشتراک بگذارید

زردچوبه و بیماری قلبی

زردچوبه از طریق کاهش اکسیداسیون کلسترول، کاهش تشکیل لخته و کلسترول بد به حفظ سلامت قلب کمک می کند.

سکته قلبی به دلیل کلسترول بالا می باشد. لخته شدن خون در دیواره های شریانی می تواند منجر به حمله قلبی شود. مطالعات نشان داده است زردچوبه می تواند توانایی چسب شدن پلاکت خون را کاهش دهد در نتیجه از لخته شدن جلوگیری می کند. همچنین می تواند رگهای خونی را شل کند و حمله قلبی را به حداقل برساند.

زردچوبه از انسداد عروق جلوگیری می کند. عصاره زردچوبه می تواند سطح LDL یا همان کلسترول بد را کاهش دهد. افرادی که زردچوبه بیشتری مصرف می کنند میزان کلسترول اکسیده شده در خون آن ها کمتر از سایر افراد است.

سطح تری گلیسیرید با مصرف زردچوبه کاهش می یابد.

زمانی که زردچوبه توسط بدن جذب می شود به سلول های کبدی فرمان می دهد تا پروتئین بیشتری تولید کنند.

زردچوبه ارگانیک ۲۰۰ گرمی 

زردچوبه می تواند اختلال حرکتی ناشی از سکته قلبی را کاهش دهد. زردچوبه باعث بهبود عملکرد اندوتلیوم می شود. اندوتلیوم رگهای خونی را پوشش می دهد و فشار خون را تنظیم می کند.

مصرف زردچوبه برای پیشگیری از بروز حمله قلبی در افرادی که تحت عمل قلب باز قرار گرفته اند موثر است. افزودن زردچوبه به رژیم غذایی بیماران قلبی مفید می باشد زیرا میزان التهاب را کاهش می دهد.

زردچوبه به سوخت و ساز چربی و وزن کمک می کند. بنابراین از تشکیل چربی دور قلب جلوگیری می کند.

میزان مصرف زردچوبه به عنوان دارو تا روزی ۳ گرم برای اشخاص بالغ بلامانع می باشد. مصرف ۸ تا ۱۰ گرم زردچوبه به طور روزانه در هندوستان توصیه شده است که بدون عوارض جانبی می باشد.

زنجبیل و زردچوبه ارگانیک ۱۰۰% خالص و طبیعی OAB

از آنجا که زنجبیل و زردچوبه این شرکت ارگانیک بوده و ۱۰۰% خالص و طبیعی می باشد لذا میزان مصرف آن در هر بار استفاده در تهیه غداها نسبت به زنجبیل و زردچوبه های موجود در بازار بسیار کمتر می باشد که دوست داران سلامتی در اولین بار استفاده از آن این تفاوت را به راحتی حس خواهند کرد.زنجبیل و زردچوبه ارگانیک OAB دارای طعمی غنی و سرشار از آنتی اکسیدان ها است.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *