زخم معده

مطلب را به اشتراک بگذارید

بسیاری از افراد تفاوت بین زخم معده و گاستریت معده را نمی دانند.
زخم معده ناشی از ازدیاد اسید معده است که بیشتر در افراد دارای گروه خون O و B دیده می شود . اما گاستریت معده در اثر کمبود اسید معده به وجود می آید ،که بیشتر در دارندگان گروه خون A و AB زیاد است. زیرا با پایین آمدن زیاد اسید معده میکروبهای موجود در معده دفع نمی شوند و در معده باقی می مانند و ایجاد التهاب می نمایند. و بهترین راه درمان مصرف مواد غذایی مانند لیمو ترش تازه است که در بهبود سریع این عارضه کمک می کند.
بهترین غذا برای تنظیم ترشح اسید معده روغن زیتون اٌرگانیک است. روغن زیتون به دلیل دارا بودن پلی فنولها و آنتی اکسیدانهای خاصی که در سایر روغنها موجود نیست از التهابات معده کاسته و هضم را راحت کرده و برای جلوگیری از ابتلا به زخم معده و گاستریت معده می توانید رژیم غذایی مردمان مناطق مدیترانه ای را الگوی خود قرار داده و روغن مصرفی روزانه خود چه برای پخت و پز و سرخ کردن و چه در سالاد، از روغن زیتون با کیفیت استفاده نمایید. روغن زیتون ضد عفونی کننده معده و دستگاه گوارش است و از ابتلا فرد به بیماری هلیکوباکتر جلوگیری می کند و فعالیت باکتری هلیکوباکتر پیلوری را متوقف می نماید. روغن زیتون کارکرد پانکراس را بهبود می بخشد و ضد صفرا بوده و از تشکیل سنگهای صفراوی جلوگیری می نماید و برای افرادی که به ویژه کیسه صفرا خود را طی عمل جراحی از بدنشان خارج نموده اند مهمترین و تنها روغن سودمند تلقی می گردد. 
یکی دیگر از مواد غذایی مناسب جو دو سر پرک است. این ماده غذایی به دلیل دارا بودن بالاترین میزان فیبر در بین غلات و همچنین به دلیل نداشتن گلوتن، دوست معده و دستگاه گوارش شما محسوب می شود. زیرا افراد با معده حساس می توانند این ماده غذایی را به راحتی هضم و جذب نمایند. و از آنجا که گلوتن هضم را سخت می کند و بسیاری مشکلات دیگر برای افراد به وجود می آورد، جو دو سر پرک و سبوس آن بهترین جایگزین نانها و شیرینیهای تهیه شده از گندم، ذرت و جو هستند. همچنین تنها غله مخصوص افراد دیابتی است. این غله خارق العاده به دلیل دارا بودن بالاترین میزان ویتامینهای گروه B مناسب ترین غله بوده و این غله سودمند را می توانید به روشهای گوناگون مصرف نمایید. جو دو سر پرک معده و روده ها را تقویت نموده و به شدت از ورم و نفخ معده جلوگیری می کند و باعث از بین رفتن یبوست بوده و به دلیل دارا بودن فیبر و ویتامین  B زیاد ضد سرطان معده و روده است.  

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *