زایمان

مطلب را به اشتراک بگذارید

تقویت خون برای افراد دارنده گروه خون O
دارندگان گروه خون O میزان کمتری از فاکتورهای لختگی خون دارند و این باعث آسیب پذیری آنها در صورت انجام عمل جراحی می شود. برای آمادگی و تضمین حفظ سلامت و جلوگیری از خونریزی زیاد در صورت سزارین یا هر گونه جراحی دیگر در زمان زایمان، فاکتورهای لختگی خون خود را با استفاده از پیروی از توصیه های زیر در هفته های آخر حاملگی افزایش دهید:
• برای لختگی خون ویتامین K بسیار ضروری و مهم است. اسفناج و سبزیجات سبز پررنگ، جو دو سر، چای گزنه و چاودار منابع خوبی از ویتامین K هستند.
• سعی کنید در رژیم غذایی خود روغن ماهی استفاده کنید زیرا روغن ماهی برای لختگی خون بسیار مؤثر است.
• از مصرف آسپرین که خاصیت رقیق کردن خون را دارد خودداری کنید.
انرژی برای دارندگان گروه خون O
در وضعیتی نرمال، دارندگان گروه خون O انرژی مورد نیاز خود را می توانند از طریق تغذیه  و ورزش بدست آورند. این مسئله در زمان زایمان نیز صدق می کند. در مرحله اول زایمان که می تواند چندین ساعت طول بکشد سعی کنید به فراوانی مایعات نوشیده و اسنکی سبک و غنی از پروتئین مصرف کنید. حتماً قبل از زایمان با پزشک یا متخصص مامای خود در مورد خوردن و نوشیدن در زمان زایمان مشورت کنید.  
در مراحل اول زایمان تا جایی که می توانید فعال بوده و حرکت کنید تا هم انرژی  بیشتر و هم انعطاف پذیری بهتری  برای مراحل نهایی زایمان داشته باشید.
وضعیت عاطفی و روحی دارندگان گروه خون O
دارندگان گروه خون O معمولاً در وضعیتی که خود کنترل را به دست دارند احساس آرامش می کنند. این مسئله می تواند در زمان زایمان مشکل آفرین باشد زیرا اتفاقاتی که در پیش رو است خارج از کنترل شما است. شدت و سرعت زایمان خود را در  خیال خود به تصویر بکشید. تا همگام با نفس هایی عمیق باعث آرامش و حس کنترل شما شود.
اضطراب و ترس می تواند در زمان زایمان حس کنترل را بیشتر از شما بگیرد. از قبل با پزشک، پرستار یا متخصص مامای خود در مورد هر گونه خطر یا اختلال، مشورت  کرده و از آنها بخواهید در زمان زایمان به شما اطلاعات کافی بدهند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *