رژیم غذایی و تمرینات کریستیانو رونالدو

مطلب را به اشتراک بگذارید

رژیم غذایی و تمرینات کریستیانو رونالدو:

کریستیانو رونالدو یکی از جذاب ترین بازیکنان فوتبال است. او در واقع بدن عضلانی بهتری نسبت به دیوید بکهام دارد. او به هیچ عنوان بازیکن متوسطی ​​نیست. بنابراین، کریستیانو رونالدو چگونه تمرین می کند تا تناسب اندام و بدن مناسبی به دست آورده است؟

کریستیانو رونالدو (نام کامل کریستیانو رونالدو دوس سانتوس آویرو) (Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro) مانند بسیاری از بازیکنان لیگ برتر بریتانیا، همیشه یک دوره تمرینات جامع فوتبال پنج روز در هفته را دنبال می کند.

تمرینات کریستیانو رونالدو: تمرینات کریستیانو رونالدو از یک الگوی مشابه تمرینات دیوید بکهام پیروی می کند، به علاوه رونالدو از آموزش های خاصی نیز استفاده می کند.  تمرینات رونالدو بیشتر بر  پایه ی سرعت و شتاب هستند. انعطاف پذیری و چابکی نیز از  مهارت های ضروری برای جلوگیری از آسیب هستند. به طور معمول تمرینات جسمانی از جمله دراز و نشست، تمرینات پا و هم چنین تمرینات پلیمتریک برای افزایش قدرت و انرژی از تمرینات رونالدو به حساب می آیند.

رژیم غذایی کریستیانو رونالدو: برای رسیدن به عضلاتی مانند عضلات کریستیانو رونالدو نیاز به رژیم غذایی سخت است. رژیم غذایی در حقیقت نقش مهمتری را نسبت به ورزش در هنگام تعریف عضله ایفا می کند، زیرا خوردن حتی کمی بیش از حد سبب تشکیل لایه ای از چربی می شود که عضلات را می پوشاند. برای داشتن یک بدن عضلانی و شکم شش تکه و قابل مشاهده، چربی بدن به طور کلی باید زیر ۱۰٪ نگه داشته شود.

جو دو سر پرک صبحانه فوری ۲۰۰ گرمی

صبحانه ورزشکاران به خصوص بازیکنان فوتبال، باید شامل غلات سودمند با کربوهیدرات پیچیده، میوه ها و آب میوه ها باشد. توصیه می شود ناهار نیز شامل سالاد سالم با مرغ باشد. شام ورزشکاران بهتر است سبک باشد و حاوی سبزیجات یا ماهی باشد. سالادها منبع بسیار خوبی از کربوهیدرات پیچیده هستند. کریستیانو رونالدو به هیچ عنوان غذاهای آماده و فست فود مصرف نمی کند.

هنگامی که بقیه تیم در استراحت هستند، او اغلب در حال تمرین و تمرکز برای بازی بعدی یا جلسات تمرین بعدی است. بدون داشتن تغذیه مناسب، امکان برنامه ریزی دقیق برای تمرینات فوتبال وجود ندارد.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *