روغن زیتون و درمان دیابت

مطلب را به اشتراک بگذارید

روغن زیتون و درمان دیابت

دیابت یکی از رایج ترین بیماری ها، و جزو ۶ عامل اصلی مرگ و میر است.
دیابت یک بیماری جدی است، و مشکلات زیادی، از جمله مشکلات و بیماری های قلبی عروقی، کلیوی، بینایی و… به وجود می آورد.
دیابت، اکثر ارگان های بدن را تحت تأثیر قرار می دهد، و اگر کنترل نشود، عواقب بسیار وحشتناکی خواهد داشت.
دیابت به دو نوع یک و دو تقسیم می شود.
دیابت نوع یک به میزان ترشح انسولین در بدن وابسته است و بیشتر در بین کودکان و نوجوانان مشاهده می شود. دیابت نوع ۲ در اثر سبک زندگی نادرست و چاقی ایجاد می شود و به طور معمول در بین بزرگسالان یافت می شود.

پیروی از یک رژیم غذایی غنی از روغن زیتون، نه تنها در درمان و کنترل دیابت، بلکه در پیشگیری از آن نیز نقش مهمی ایفا می کند.
روغن زیتون توسط افزایش کلسترول HDL و کاهش تری گلیسیرید، از مقاومت انسولین و پیامد های خطرناک ناشی از آن پیشگیری می کند، و موجب کنترل قند خون و همچنین فشار خون می شود. مصرف روغن زیتون، مواد غذایی حاوی فیبر مثل جو دوسر، میوه ها و سبزیجات و مقادیر کنترل شده از کربوهیدرات، بر اساس گروه خون، موجب ایجاد بهبود در هر دو نوع دیابت، به ویژه نوع دو، می شود.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *