روغن زیتون فرابکر ارگانیک

روغن-زیتون-فرابکر-ارگانیک-OAB

مطلب را به اشتراک بگذارید

در این مقاله از خواص روغن زیتون فرابکر ارگانیک و دیگر روغن ها برای شما توضیح می دهیم.

با ما همراه باشید.

خواص روغن زیتون فرابکر ارگانیک

همه‌ افرادی که مشتری دائم روغن زیتون فرابکر ارگانیک هستند، کمابیش با خواص آن نیز آشنا هستند. این مطلب بیشتر برای افرادی است که لب به این روغن نمی‌زنند و یا این که تازه شروع به مصرف آن ها کرده‌اند.

فواید روغن زیتون فرابکر ارگانیک

مفید برای مغز

پیشگیری از پوکی استخوان

روغن زیتون برای لاغری

راز جوانی و شادابی پوست

ضد سرطان سینه و پروستات

ضد کلسترول

مقابله با فشار خون

پیشگیری از بیماری های قلبی

 

اسلایدر-روغن-زیتون-فرابکر-ارگانیک-OAB

روغن های سالم برای آشپزی

 

جایگزین کردن روغن های “خوب” ( اسید های چرب غیر اشباع) با روغن های “بد” (اشباع و ترانس) انتخاب هوشیارانه ای برای قلب شماست.

راحت ترین روش این است که از روغن های گیاهی غیر گرمسیری برای آشپزی استفاده کنید. اینگونه روغن ها، سالم تر از روغن های جامد از جمله کره، شورتنینگ، روغن مارگارین ، چربی خوک و روغن های گرمسیری از جمله روغن نارگیل هستند.

وقتی خرید می کنید، روغن هایی را انتخاب کنید که چربی اشباع شده آنها در هر قاشق غذاخوری از ۴ گرم کمتر باشد و حاوی چربی ترنس یا هیدروژنه نباشند.

در زیر فهرست روغن های آشپزی متداول هستند، که چربی های خوب بیشتر و چربی های بد اشباع کمتری دارند:

– روغن کانولا

– ذرت

–  زیتون فرابکر ارگانیک

–  گلرنگ

–  بادام زمینی

–  آفتاب گردان

– سویا

– روغن سبزیجات

ترکیب این روغن ها اغلب روغن سبزیجات نام دارد و اسپری های آماده که مخلوطی از این روغن هاست، نیز، انتخاب خوبی برای آشپزی هستند. برخی دیگر از روغن های سالم نیز روغن آووکادو، روغن هسته انگور، روغن سبوس، برنج و کنجد را می توان نام برد.

شاید طعم بعضی از روغن ها خوشایند نباشند، پس انواع روغن ها را امتحان کنید تا مناسب با نوع غذایی باشند که می پزید.

از روغن های سالم استفاده کنید تا :

– سس و مرینید های سالاد مخصوص خودتان را درست کنید.

– غذا ها را کباب کنید، سرخ کنید، بپزید یا برشته کنید.

– از چسبیدن غذا به تابه جلوگیری کنید.

– به غذا ها طعم دهید.

– ظروف چدنی را تمیز و براق کنید.

– جایگزین کره، روغن مارگارین یا روغن جامد نمایید.

نکته: روغن زیتون فرابکر ارگانیک، تنها روغنی است که توسط معده بسیار خوب تحمل می‌شود. در واقع روغن زیتون فرابکر ارگانیک، عملکرد محافظتی برای معده داشته و این ارگان را از زخم و التهاب محافظت می‌کند. این روغن سبب افزایش ترشح صفرا و هورمون‌های لوزالمعده می‌شود و بهتر از هر دارویی از این دو عضو محافظت می‌کند، در نتیجه می‌تواند از تشکیل سنگ‌های صفراوی نیز جلوگیری کند.

نکاتی در مورد آشپزی با روغن های سالم

– از روغن های موجود در فهرست بالا استفاده کنید چون معمولاً سالم تر اند ( انجمن قلب آمریکا پخت و پز با روغن سوخته را برای آشپزی سالم پیشنهاد نمی کند. )

– اگر روغن شروع به دود کردن یا سوختن کرد، از آن استفاده نکنید. چون وقتی به نقطه دود می رسد، شروع به خراب شدن می کند.

– اگر روغن بوی بسیار تند و زننده ای داشت آن را دور بریزید چون حتماً تاریخ انقضای آن گذشته است و اکسید یا فاسد شده است.

– روغنی که از قبل مصرف کرده اید را دوباره استفاده نکنید.

– اگر استفاده زیادی ندارید، روغن با ظروف کوچک تر تهیه کنید، پس احتمال کمتری دارد که به تاریخ انقضای آن نزدیک شود.

– در جای خنک و تاریک نگه داری کنید.

 

منبع: انجمن قلب آمریکا

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *