روش های کباب کردن بادمجان

مطلب را به اشتراک بگذارید

روش های کباب کردن بادمجان

به‌طور کلی، ۱۰۰ گرم بادمجان، ۵/۶ گرم فیبر، ۲۴۵ میلی‌گرم پتاسیم و ۱۰۴ میلی‌گرم اسید فولیک دارد….

بنابراین فیبرش به عملکرد بهتر دستگاه گوارش کمک کرده و پتاسیم و اسید فولیک اش از بروز فشار خون و بیماری‌های قلبی‌عروقی جلوگیری می‌کند. در ضمن، یادتان باشد که این سبزی یک پایین‌آورنده کلسترول نیز شناخته شده است؛ البته به شرطی که سرخ‌شده میل نشود. طب سنتی، طبیعت این سبزی را خشک و گرم می‌داند و آن را یکی از کم‌کالری‌ترین مواد غذایی معرفی می‌کند. پس این سبزی برای کسانی که چاق هستند غذای کم‌انرژی محسوب می‌شود و یک انتخاب مناسب است. به علاوه، این سبزی برطرف‌کننده یبوست است. در ضمن، وقتی بادمجان را پوست می‌کنید و نمک می‌زنید، بعد از مدتی، آبی روی آن جمع می‌شود که مالیدن این آب به پوست کسانی که زیاد عرق می‌کنند، توصیه شده است. بادمجان را به ۳ روش می‌پزند؛ اول به طریق سرخ کردن که از نظر علم تغذیه این روش چندان توصیه نمی‌شود زیرا هر چیزی که طی سرخ شدن زیاد حرارت ببیند اکثر ویتامین‌هایش را از دست می‌دهد و به دلیل مصرف روغن پرکالری‌تر خواهد شد.

دومین روش، آب‌پز کردن است که به‌عنوان مناسب‌ترین روش شناخته شده است؛ مخصوصا وقتی که با سبزیجات دیگر مخلوط می‌شود. آخرین روش، کبابی یا تنوری کردن است که در شهرهای شمالی بیشترین کاربرد را دارد ولی چه بهتر که در این روش، بادمجان در حرارت مستقیم آتش نباشد زیرا تماس با آتش باعث از بین رفتن ارزش غذایی آن شده و زمینه تشکیل ترکیبات سرطان‌زا را در آن فراهم می‌آورد. به‌طور مثال، آتش زغال ۷۰۰ درجه و آتش گاز ۱۰۰۰ درجه حرارت دارد، در حالی که بهترین حرارت برای پخت غذا ۱۵۰ درجه است. پس چه بهتر که برای کباب کردن بادمجان در حرارت آتش پوست آن بعد از کباب شدن کاملا جدا شود یا بادمجان‌ها را در کاغذ آلومینیوم در فر قرار دهید تا کاملاً مغزپخت شود؛ به این ترتیب، حرارت به طور غیرمستقیم موجب پخته شدن این سبزی می‌شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *