روش آماده سازی قارچ

مطلب را به اشتراک بگذارید

روش آماده سازی قارچ

  قارچ انواع گوناگونی دارد که برخی از آنها سمی هستند. قارچ معمولا در محیط‌های نمناک و تاریک رشد می‌کند.

قارچ موجود در کشور دو نوع عمده دارد : وحشی و پرورشی. قارچ‌های وحشی بنا به محل رویش آنها با هم متفاوتند و شکل‌های متفاوتی هم دارند.
خوردن قارچ‌های وحشی چندان توصیه نمی‌شود زیرا احتمال سمی بودن آنها زیاد است و شخصی که قارچ را می‌چیند باید شناخت خوبی از قارچ داشته باشد تا قارچ سمی را از قارچ خوراکی تشخیص دهد.
قارچ‌های پرورشی موجود در بازار به دو شکل صدفی و سر پهن یا صاف هستند. قارچ‌های صدفی کاربرد بیشتری دارند. قارچ‌های صاف کمی گران‌تر هستند اما برخی انواع آن با طعم‌های مختلی چون جوجه‌کباب و گوشت موجود هستند.

برای خرید قارچ‌های صدفی که با مارک‌های مختلف به صورت بسته‌بندی عرضه می‌شود که می‌روید به چند نکته دقت کنید:

قارچ‌های کوچک را انتخاب کنید.

بهتر است که پره‌های اطراف کلاهک قارچ به ساقه آن چسبیده باشد. رنگ سطح کلاهک سفید یا کرم باشد.
قارچ آب را سریع به خود جذب می‌کند و بعد از مدتی پژمرده می‌شود. به همین دلیل توصیه می‌شود تا چند دقیقه قبل از مصرف آن را نشورید. برای برش دادن قارچ از تخته استفاده کنید.

برای سرخ کردن قارچ از روغن بسیار کم استفاده کنید چون قارچ روغن را جذب می‌کند. اگر در ظرف را بگذارید و شعله را کم کنید قارچ خودش آب می‌اندازد و با همان آب خوب می‌پزد.

توجه : قارچ های مختلف را بر اساس گروه خون خود انتخاب نموده و میل نمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *