راز سفیدی دندان ها

مطلب را به اشتراک بگذارید

راز سفیدی دندان ها

یک لبخند زیبا قبل از هر فاکتور دیگری توجه اطرافیان ما را بویژه در اولین ارتباط، جلب می‎کند و شاید نخستین عامل ظاهری است که بواسطه آن، مورد قضاوت دیگران قرار می‌گیریم.
داشتن دندان‎های خراب، زرد و معیوب می‌تواند تاثیر نامطلوب بر زندگی و حتی حرفه افراد داشته باشد که این امر در زنان بیشتر صدق می‎کند.
اغلب ما با مشاهده عکس‎ لبخند افرادی با دندان‎های کاملا سفید و زیبا در تبلیغات مجلات، روزنامه‌ها‌ و برنامه‌های تلویزیونی به فکر راه‎حلی برای سفید کردن دندان‎هایمان می‎افتیم اما باید بدانیم که برای داشتن دندان‎های سفید مجبور نیستیم به انواع درمان‎های شیمیایی سخت و روکش‌های مصنوعی تن دهیم چرا که می‌توانیم با بکارگیری توصیه‎های زیر و به طور طبیعی دندان‎هایی سفید و درخشان داشته باشیم. این توصیه‎ها به شرح زیر است :
۱- پس از صرف هر وعده غذایی یا مصرف تنقلات، میان‎وعده‎ها و نوشیدنی‌‎ها، دندان‎های خود را مسواک بزنید چرا که باقی ماندن ذرات غذا در دهان، محیط دهان را اسیدی کرده و که این امر باعث تخریب و تغییر رنگ و زرد شدن بیشتر مینای دندان می‌شود.
۲- استفاده از نخ دندان را فراموش نکنید زیرا اغلب در شکاف بین دندان‎ها لکههایی برجای می‎مانند و این فضاها، تنها با استفاده از نخ دندان تمیز می‌شوند.
۳- همچنین نوشیدن قهوه و چای و نوشیدنیهای دارای رنگدانه را که موجب تغییر رنگ و ایجاد لکه در دندان‎ها می‌شوند، ترک کرده و یا به حداقل برسانید.

۴- استفاده روزانه از جوش شیرین به عنوان خمیر دندان اصلی باعث تحلیل رفتن مینای دندان می‌شود اما استفاده از آن به صورت یک بار در هفته یکی از راه‎حل‎های قدیمی برای سفید کردن دندان‌ها است.

۵- مراجعه به دندانپزشک هر شش ماه یک بار اگرچه یک توصیه پرهزینه است اما دندانپزشک با استفاده از ابزار فلزی مخصوص دندان‏‎های شما را به گونه‌ای جرم‎زدایی می‌کند که شما با هیچ روشی قادر به انجام آن نخواهید بود.
۶- غذاهای دارای خاصیت سفیدکنندگی مصرف کنید. مطالعات علمی تایید می‎کند که بسیاری از موادغذایی برای سفید کردن دندان‎ها مفید هستند. مصرف موادغذایی از جمله پنیر، توت فرنگی، برگ بو، پوست پرتقال و نیز تکه های خام سبزیجاتی نظیر هویج، کرفس، کرم بروکلی و خیار می‌تواند به سفیدی دندان‎ها کمک کند.
۷- پوشیدن لباس‌هایی با رنگ‎های سرد و رنگ‎های پایه آبی نیز یکی از حقه‌هایی است که دندان‎ها را سفیدتر نشان می‌دهد.
۸- کربن (زغال) فعال که در فروشگاه‌های موادغذایی موجود است و سموم بدن را دفع می‌کند نیز می‌تواند به سفید کردن دندان‎ها کمک کند. بدین صورت که مقدار کمی از این پودر را روی مسواک قرار داده و پس از خیس کردن، چند دقیقه دندان‎ها را با آن مسواک کنید.
اکنون انتخاب با شماست که از سفید کننده‌های طبیعی یا محصولات تجاری استفاده کنید چون تمام سفید کننده‌های صنعتی و خانگی حاوی یک ماده مشترک برای سفید کردن دندان‎ها هستند که «پراکسید هیدروژن» نام دارد با این تفاوت که استفاده از روش‎های طبیعی و غیرشیمیایی بدون شک فاقد عوارض جانبی هستند. «پراکسید هیدروژن» در واقع ماده‌ای است که تقریبا همه موجودات زنده ‌در مواجهه با عفونت از خود تولید می‌کنند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *