رابطه مصرف ماهی با افسردگی

مطلب را به اشتراک بگذارید

با توجه به تحقیقات اخیر، افرادی که به میزان بیشتری ماهی مصرف می کنند، کمتر در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند.

بر اساس مطالعه ای که در مجله اپیدمیولوژی و بهداشت جامعه منتشر شد، مردانی که به طور منظم ماهی مصرف می کردند خطر ابتلا به افسردگی در آن ها  ۲۰ درصد کمتر از سایرین بود. در  زنان این درصد به ۱۶ می رسد.
اسیدهای چرب امگا ۳ در ماهی، ساختار غشای سلول مغز را تغییر می دهند، و یا سطح دوپامین و سروتونین را افزایش میدهند، که این امر می تواند خطر ابتلا به افسردگی را کاهش دهد.

علاوه بر این، ماهی برای سلامت مغز و قلب نیز بسیار مفید است. 
با این حال، توصیه می شود که در مصرف این ماده ی مغذی زیاده روی نکنید. 
اسید های چرب اگر زیاد مصرف شود برای افرادی که مستعد خونریزی اند، ممکن است خطرناک باشند. 
همچنین به دلیل چرب بودن، ممکن است اگر بیش از حد مصرف شوند، به سلامت کبد آسیب برسانند. 

به زنان باردار توصیه می شود که تا حد امکان از مصرف ماهی به دلیل دارا بودن جیوه بپرهیزند. 

جیوه موجب اختلال در رشد جنین می شود. ماهی تن دارای بیشترین مقدار جیوه است. ماهی ساردین و قزل آلا نسبت به سایرین، جیوه ی کمتری دارند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *