رابطه دو روز کم کالری با سرطان سینه

مطلب را به اشتراک بگذارید

دو روز کاهش مصرف کالری در هفته به پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان کمک می کند.
بدن انسان برای صرف سه وعده غذا در روز طراحی نشده است و تحمل دوره های طولانی با صرف غذای کم یا نخوردن غذا برای سلامت مفید است.
رعایت رژیم غذایی متناوب مانند سیستم پنج به دو که در آن فرد دو روز با فاصله در هفته را انتخاب کرده و در آن مصرف کالری خود را محدود می کند، می تواند به پیشگیری از ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان پستان کمک کند.
در سیستم غذایی پنج به دو، فرد دو روز با فاصله را در هفته انتخاب کرده و در آن دو روز مصرف کالری خود را محدود می کند اما در پنج روز دیگر هفته هیچ محدودیتی در غذا خوردن ندارد. مصرف مداوم غذا غیر عادی است.
انسان های اولیه بطور پراکنده غذا می خوردند و عادت صرف سه وعده غذا در روز پس از تکامل کشاورزی تاسیس شد.
دکتر «مایکل هاریو» یک متخصص انگلیسی تغذیه که در این مطالعه همکاری داشت یک رژیم غذایی ارائه داد که نسبت به رژیم غذایی سیستم پنج به دو پیشرو است.
در این رژیم غذایی افراد در دو روز متوالی در هفته مصرف کالری خود را کاهش می دهند بطوریکه تنها ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ کالری غذای کم کربوهیدارت مصرف می کنند که این میزان با دو هزار کالری که یک زن و دو هزار و ۵۰۰ کالری که یک مرد معمولا به آن نیاز دارد، تفاوت دارد.
و در پنج روز دیگر هفته نیز رژیم غذایی سالم مدیترانه ای رعایت می کنند.
وی می گوید: رعایت رژیم غذایی کم کالری در دو روز متوالی در هفته به کاهش وزن بیشتری منجر می شود.
هاریو افزود: تصور می شود که کاهش کالری برای یک دوره کوتاه موجب بروز تغییراتی می شود که با کم کردن کالری در رژیم غذایی روزانه بروز نمی کند.
دکتر هاریو نشان داد که کاهش مصرف کالری در دو روز هفته موجب کاهش انسولین و لپتین می شود؛ انسولین و لپتین هورمون هایی هستند که موجب بروز سرطان پستان می شوند.
وی افزود: رعایت این رژیم غذایی همچنین به سوزاندن چربی های خطرناکی کمک می کند که در کبد انباشته می شوند و موجب بروز بیماری قلبی، سکته مغزی، دیابت و حتی زوال عقل می شوند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *